Ο Χασάν το έχει ξανακάνει

Ο Χασάν το έχει ξανακάνει

Ο Αιγύπτιος έκανε πολλά για να είναι στην διάθεση του Μαρτίνς στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Έδειξε ξανά ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα του όπως ακριβώς είχε κάνει πριν από το ματς στο Βικελίδης με τον Άρη.

Ο Αχμέντ Χασάν θα είναι όπως όλα δείχνουν στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι αυτός που θ’ αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει τον 26χρονο σέντερ φορ στην βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο διεθνής επιθετικός της ομάδας του λιμανιού έκανε μεγάλη προσπάθεια για να είναι ετοιμοπόλεμος στο ματς με τους πράσινους.

Δεν ήθελε να χάσει αυτό το παιχνίδι ο Αιγύπτιος στράικερ των ερυθρόλευκων και γι’ αυτό το λόγο δούλεψε ακόμα περισσότερο στο Ρέντη για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Το έλεγε άλλωστε στους συμπαίκτες τις προηγούμενες μέρες, το είπε και στον Πέδρο Μαρτίνς ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ο Χασάν το ‘πε και το ‘κανε και αυτό είναι που μετράει γιατί είναι η δεύτερη φορά που ο διεθνής στράικερ δείχνει το πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του κι αυτό φυσικά δεν περνά απαρατήρητο από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε ότι και πριν από το πολύ δύσκολο ματς του πρώτου γύρου απέναντι στον Άρη στο Βικελίδης, η συμμετοχή του Χασάν ήταν αμφίβολη λόγω τραυματισμού αλλά ο διεθνής φορ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια την εβδομάδα πριν από το παιχνίδι και κατάφερε να αγωνιστεί.

Ήταν μάλιστα ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του παιχνιδιού που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό κόντρα στους κίτρινους. Ο Χασάν δείχνει λοιπόν με την στάση του πως δίνει ότι έχει για την ομάδα του κι αυτό είναι κάτι που το εκτιμά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Κι όσο για τις σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για την κορυφή της επίθεσης κανείς να μη αποκλείσει το ενδεχόμενο της έκπληξης. Ν’ αποφασίσει δηλαδή την χρησιμοποίηση του Χασάν στο βασικό σχήμα των ερυθρόλευκων, έστω και αν ο Αιγύπτιος δεν είναι στο 100% αυτή την στιγμή.

Ο Μαρτίνς δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του και περιμένει πρώτα την σημερινή προπόνηση της ομάδας του. Θα δει πως θα είναι ο Χασάν, θα μιλήσει μαζί του κι εν συνεχεία θα αποφασίσει. Ίσως και να περιμένει να τεστάρει τον Αιγύπτιο στράικερ και το πρωί της Κυριακής ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Χασάν θέλει πολύ να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού γιατί είναι ένα ξεχωριστό ματς και αυτή την στιγμή όλα είναι ανοιχτά. Η απόφαση βεβαίως ανήκει στον Μαρτίνς και ο Πορτογάλος είναι απόλυτα ικανοποιημένος που βλέπει τον Χασάν να δίνει ότι έχει και δεν έχει για να προλάβει το ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ