Ξεγυμνώθηκαν οι… εξυγιαντές

Ξεγυμνώθηκαν οι… εξυγιαντές

Έγινε μότο από τους… εξυγιαντές πως τα επεισόδια στα ματς που παίζει ο Ολυμπιακός γίνονται από αγανάκτηση! Αυτοί που κάλυψαν τόσα και τόσα αίσχη για να πετύχουν τον στόχο τους τώρα βγήκαν στην σέντρα. Φέρτε πίσω τις Κυριακές μας ρε...

Θυμάστε τι υποστήριζαν, προπαγάνδιζαν, έγραφαν και «μοίραζαν» με non paper οι… εξυγιαντές στα χρόνια που ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα και στα ντέρμπι με τους βασικούς του αντιπάλους γίνονταν σοβαρά επεισόδια;

Πως είναι η αγανάκτηση του κόσμου για την… χούντα του «κακού» Ολυμπιακού! Δικαιολογούσαν και με το παραπάνω τα αίσχη των χούλιγκαν, γίνονταν «ασπίδα» για αυτούς! Ήταν δίπλα τους για ένα και μοναδικό λόγο. Για να πετύχουν τον απώτερο στόχο τους που δεν ήταν άλλος από την στοχοποίηση του Ολυμπιακού σε κάθε επίπεδο!

Θυμάστε τι υποστήριζαν μετά το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Τότε που ξεκίνησε με το… διάγγελμα Σαββίδη; Ακόμη και τώρα εκείνα τα αισχρά επεισόδια τα γιορτάζουν ως την επέτειο της… αντίστασης της «εξυγίανσης»! Θυμάστε τι υποστήριζαν στο ντου των οπαδών της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά το γκολ του Χάρα; Τι υποστήριζαν στα όσα απίστευτα είχαν συμβεί στην Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Περέιρα;

Έφταιγε ο Ολυμπιακός και στις τρεις περιπτώσεις! Γιατί ήταν η… αγανάκτηση! Και δώσε θάρρος στον χωριάτη!

Προσέξτε, δεν είναι το θέμα για ποιους οπαδούς μιλάμε, για ποιους χούλιγκαν. Δεν έχει να κάνει με τις ομάδες που υποστηρίζουν. Παντού θα βρεις ανεγκέφαλους, δυστυχώς. Μήπως άλλωστε κακό στον Ολυμπιακό έκαναν αυτοί που μπούκαραν στο γήπεδο και έκαναν ντου στον πάγκο των ερυθρολεύκων και μετά οδήγησαν το ντέρμπι σε οριστική διακοπή;

Στον Παναθηναϊκό έκαναν κακό, τον διέλυσαν επί της ουσίας. Διέλυσαν όλη την προσπάθεια που κάνουν οι Δώνης, Νταμπίζας και οι παίκτες κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Και από εκεί που πάλευαν για την πέμπτη θέση θα παλέψουν για την σωτηρία.

Γιατί; Όχι πάντως γιατί νοιώθουν αγανάκτηση για τον Ολυμπιακό. Τα παραμύθια των εξυγιαντών τελείωσαν μια και καλή. Ξεγυμνώθηκαν απόψε όσοι είχαν το θράσος στο βωμό του «στόχου» τους να δικαιολογήσουν επεισόδια παρόμοια και χειρότερα από αυτά που συνέβησαν απόψε στο ΟΑΚΑ. Ξεφτιλίστηκαν για την ακρίβεια!

Βλέπετε φέτος το πρωτάθλημα το πήρε ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ που μαζί με την ΑΕΚ ήταν «αγκαζέ» με τον Παναθηναϊκό μέχρι δύο χρόνια πριν στην σύσταση της… εξυγίανσης. Οι δικέφαλοι που έβγαλαν στην σέντρα και… άδειασαν με ηχηρό τρόπο τους πράσινους που τότε με πρωτομάστορα τον Αλαφούζο έδινε τον αγώνα για να… μας φέρει πίσω τις Κυριακές μας. Τελικά ήρθε ο Κύζας και μετά η… άνοιξη.

Με τον Σαββίδη ήταν αγκαλίτσες και φιλάκια ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης τον άδειασε τον Αλαφούζο, μαζί και τον Παναθηναϊκό για να φτάσει σε σημείο η δεύτερη κορυφαία ομάδα της χώρας να παίρνει δανεικούς από τον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να ενισχύσει το ρόστερ του.

Απόψε στο ΟΑΚΑ ζήσαμε ένα ακόμη επεισόδιο της… εξυγίανσης. Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί που τόσα χρόνια για να πετύχουν τον «στόχο» τους «χάιδεψαν» κόσμο σε παρόμοια γεγονότα.

Σιγά μην ντραπούν βεβαίως. Τουλάχιστον ξεφτιλίστηκαν. Για άλλη μια φορά…

Και ξαναλέω. Φέρτε πίσω τις Κυριακές μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ