Να βάλετε τις Κυριακές «σας» εκεί που ξέρετε…

Να βάλετε τις Κυριακές «σας» εκεί που ξέρετε…

Για την περίφημη εξυγίανση και τις Κυριακές που θα γύρναγαν πίσω, καλύτερα να μην μιλάμε.  Οι Κυριακές και η «εξυγίανση» είναι να μην παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός «κι όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθούν». Οk. αλλά ας σταματήσει η χορτοφαγία και ειδικά η κατανάλωση σανού. Τίποτα δεν άλλαξε προς το καλύτερο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς που δεν έγινε το ντέρμπι και η αστυνομία ήταν προσηλωμένη στο ντέρμπι των αιωνίων στο ποδόσφαιρο.  Ευτυχώς που υπήρχε πλάνο και δεν πέταξε ούτε μύγα στο ΟΑΚΑ. Ηθελα να ήξερα αυτά τα σαΐνια που μαζεύονται στην ΔΕΑΒ και υποτίθεται ότι παίρνουν μέτρα ασφαλείας τι διάολο συζητούν κάθε φορά που συγκεντρώνονται.

Τι κατάλαβε η αστυνομία από το πρώτο ντου των οπαδών που πήγαν να ξυλοφορτώσουν όσους κάθονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού.  Επί τόσα λεπτά αυτοί οι τύποι σουλατσάριζαν ανενόχλητοι μέσα στο ταρτάν και αντί να έχουν συλληφθεί, διαπραγματεύονταν  το από θα φύγουν και που θα πάνε να παρακολουθήσουν τη συνέχεια του ματς. Έχουμε, κύριε υφυπουργέ μια αστυνομία που απλά όταν βλέπει ότι οι οπαδοί κινούνται και προς το μέρος της αρχίζει την εκτόξευση κρότου λάμψης και την ρίψη δακρυγόνων. Έτσι, ενεργώντας είναι ο καλύτερος φίλος των οπαδών που ασχημονούν είτε μέσα είτε έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτά για την αστυνομία.

Για την περίφημη εξυγίανση και τις Κυριακές που θα γύρναγαν πίσω, καλύτερα να μην μιλάμε.  Οι Κυριακές και η «εξυγίανση» είναι να μην παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός κι όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθούν. Οk. αλλά ας σταματήσει η χορτοφαγία και ειδικά η κατανάλωση σανού. Τίποτα δεν άλλαξε προς το καλύτερο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απολύτως τίποτα. Είτε πρόκειται για τα επεισόδια στο κέντρο του Αγρινίου είτε πρόκειται για αυτά στο ΟΑΚΑ. Ελπίζω αυτή τη φορά ο λαλίστατος υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης να μην πει τίποτα και κυρίως να μην μας διαβεβαιώσει για τίποτα. Αρκετά έγινε περίγελως με την σύσκεψη για το μπάσκετ. Δεν είναι ανάγκη να θυμίσει την… καταλυτική παρουσία του με πομφόλυγες για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Ως άλλος εξάγγελος, αφού δεν έχει νέα ευχάριστα να πει, ας μην μας πει κανένα. Πάμε τώρα  στον Παναθηναϊκού ο οποίος διασύρεται και καταδυναστεύεται από μια οικτρή μειοψηφία οπαδών του. Είναι αυτοί που γιγαντώθηκαν επί προεδρίας Πατέρα και έγιναν… θεσμός από τον Γιάννη Αλαφούζο προσωπικά. Αυτός τους κανάκευε και τους έκανε περίπου συνιδιοκτήτες. Τώρα σαν τέτοιοι που είναι, παίρνουν την απόφαση να τιμωρηθεί ο σύλλογος και να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών που τον πάνε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Αυτοί οι… μάγκες πήραν απόφαση να κάνουν ντου στον πάγκο του Ολυμπιακού και να δείρουν όσους βρήκαν μπροστά τους. Αυτοί βγήκαν έξω να «καθαρίσουν» με την αστυνομία με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς. Υπάρχει όμως, κι ένα κρίσιμο ζήτημα που δεν αφορά μόνο αυτούς . Εκείνοι που παρέμεναν στις εξέδρες ξέροντας πως έτσι εκθέτουν την ομάδα που υποτίθεται υποστηρίζουν, σε κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών τι είναι. Στην δική τους ανοχή και ίσως προστασία δεν πατούν οι θερμοκέφαλοι για να συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους;

Ολοι  μαζί, θερμοκέφαλοι οπαδοί, οπαδοί που ανέχονται και διοίκηση που δεν υπάρχει πουθενά συνθέτουν ένα σκηνικό παρακμής για τον Παναθηναϊκό. Πάλι καλά να λέτε που ο γίγαντας Γραμμένος ως πρόεδρος της ΕΠΟ έχει κάνει βαθιές τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχει εξυγιάνει. Πάλι καλά που η «κυβέρνηση της Αριστεράς» έχει πατάξει την ανομία στο ποδόσφαιρο και έχει φέρει την κάθαρση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ