Ο κόσμος δεν θέλει το «ποδόσφαιρο» που πλασάρει η… εξυγίανση

Ο κόσμος δεν θέλει το «ποδόσφαιρο» που πλασάρει η… εξυγίανση

Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι οι… εξυγιαντές έκαναν το «παιχνιδάκι» τους για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Διέλυσαν όμως το παιχνίδι. Είναι όμως πλέον ξεκάθαρο πως αυτό το «ποδόσφαιρο» δεν το θέλει ο κόσμος.

Τώρα που το ποδόσφαιρο είναι στην… εποχή της εξυγίανσης θα βρεθεί κάποιος που θα αναλάβει τις ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί; Θα υπάρξει κάποιος που θα βγει να πει την γνώμη του για τα μαύρα χάλια; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Θα αναζητηθούν οι ευθύνες ή οι… αρμόδιοι δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για αυτά που έγιναν στο ΟΑΚΑ; Αρμόδιοι φυσικά είναι αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο την εποχή που «επέστρεψαν» οι Κυριακές τους. Υπάρχουν άραγε ακόμα κάποιοι που θεωρούν πως το ποδόσφαιρο στην χώρα μας έχει «ανθίσει» την περίοδο των… εξυγιαντών;

Αυτοί που έχουν φτάσει την κατάσταση στον «πάτο του βαρελιού» έχουν άραγε γνώμη για τις εικόνες που αντίκρισαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας; Και δεν είναι φυσικά μόνο τα επεισόδια που προκάλεσαν την διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Είναι κι άλλα πολλά, αλλά τώρα στεκόμαστε στα σοβαρά επεισόδια του ΟΑΚΑ που προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Αυτοί που έχουν οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο σ’ ένα πρωτοφανές αδιέξοδο δεν γίνεται να μην αντιληφθούν πως τα πράγματα είναι σε οριακό σημείο.

Τι άλλο θέλουν άραγε να γίνει οι υπεύθυνοι της… εξυγίανσης για να καταλάβουν πως δεν υπάρχει σωτηρία με τις αποφάσεις που έχουν πάρει και με τον τρόπο που έχουν διαχειριστεί τις καταστάσεις.

Αν αυτό είναι το ποδόσφαιρο που επιθυμούν οι… εξυγιαντές, αν αυτό το ποδόσφαιρο οραματίζονται όταν μιλούν για την εποχή της… εξυγίανσης, ένα μόνο θα πρέπει να ξέρουν.

Ότι ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει αυτό το «ποδόσφαιρο». Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει αυτά που παρακολουθεί κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα. Και είναι προφανές πως θα πρέπει ν’ αναζητηθούν ευθύνες για τα όσα γίνονται γιατί πολύ απλά αυτή η κατάσταση δεν γίνεται να συνεχιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ