Ένα βήμα τη φορά

Ένα βήμα τη φορά

Στην τελική ευθεία ο Άρης πρέπει να είναι συγκεντρωμένος περισσότερο από ποτέ.

Η ήττα του Ατρόμητου και η διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ, είναι εξελίξεις που σαφώς ευνοούν τον Άρη, ο οποίος όμως είναι υποχρεωμένος να κάνει απόψε τη δουλειά απέναντι στον Απόλλωνα.

Η ελαφρά ταξιαρχία, είναι το κλαμπ με αντίπαλο το οποίο ο Άρης ξεκίνησε την αντεπίθεσή του. Μετά την απομάκρυνση του Πάκο Ερέρα και με δεδομένη τη συμφωνία με το Σάββα Παντελίδη, οι κιτρινόμαυροι καθοδηγούμενοι από τον Τόλη Τερζή σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, ανέτρεψαν την σε βάρος τους κατάσταση και έφυγαν νικητές από τη Ριζούπολη.

Απόψε, μοιάζει ως ιδανικός αντίπαλος: Απογοητευμένος, ελλιπής, με σαφή προσανατολισμό τη διαμόρφωση της εικόνας που θα έχει τη νέα σεζόν. Είναι όμως πράγματι έτσι; Θα είναι αν ο Άρης είναι όσο συνεπής οφείλει, όσο σοβαρός επιβάλλει η σημασία του αγώνα: Νίκη από την οποία πιθανότατα η πέμπτη θέση “κλειδώνει” και επιπλέον η απόσταση από την τέταρτη έρχεται στη διαφορά μιας νίκης, με τον προπορευόμενο Ατρόμητο να αποτελεί έναν από τους προσεχείς αντιπάλους στο Χαριλάου.

Όμως, προσέξτε: Όλο αυτό, είναι κάτι που πρέπει να μπει στο μυαλό των παικτών μετά τη λήξη του αγώνα. Κι αυτό πασχίζει να περάσει ο Παντελίδης. Υπάρχει μπροστά η διακοπή, υπάρχει όσος χρόνος χρειάζεται καθένας για να ξεκουραστεί και να κάνει παράλληλα και τους υπολογισμούς του, με το χαρτί και το μολύβι για την τελευταία πεντάδα των αγώνων. Για τον αριθμό νικών και το συνδυασμό αποτελεσμάτων που μπορεί να φέρουν το κλαμπ στην τετράδα της βαθμολογίας.

Βράδια Δευτέρας ο Άρης έχει μόνο νίκες σε πέντε αναμετρήσεις, η έκτη θα είναι η σημαντικότερη όλων. Μόνο να χάσει έχει σήμερα, αν κερδίσει θα είναι απλά άλλη μια μέρα στη δουλειά, απέναντι στον τελευταίο της κατάταξης.

Το ματς έχει και “πρόσωπα”, σήμερα: Το διεθνή Βαλεριάνο, που θα παίξει και θα φύγει αμέσως μετά για το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Τον Τόνσο που τον περιμένει πως και πως ο Παντελίδης στην τελική ευθεία. Το Σόουζα που… ανέβηκε το βουνό της εγχείρισης και είναι πια ξανά ετοιμοπόλεμος. Και το Θωμά Ναζλίδη, που πολύ συντομότερα απ’ όσο ήλπιζε θα είναι ξανά στο Χαριλάου με “τη λάθος” φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ