Ο Πρίντεζης ανέβασε όλη την ομάδα

Ο Πρίντεζης ανέβασε όλη την ομάδα

Μεγάλη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους η «επιστροφή» του Έλληνα φόργουορντ. Ο Πρίντεζης ήταν κόντρα στην Μπάγερν ο παίκτης που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, ο παίκτης που τόσα χρόνια κάνει την διαφορά για την ομάδα του λιμανιού. Η ενέργεια του υπαρχηγού έδωσε ώθηση και στους υπόλοιπους

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ξανά τι σημαίνει Γιώργος Πρίντεζης για τον Ολυμπιακό και πόσο μεγάλο κεφάλαιο είναι για τους ερυθρόλευκους ο υπαρχηγός της ομάδας του Πειραιά.

Και είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπάγερν ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά για τους πειραιώτες. Ήταν ο παίκτης που έδωσε ώθηση σε όλη την ομάδα του για να κυριαρχήσει από το πρώτο δεκάλεπτο στο ματς με την Μπάγερν.

Το παιχνίδι με τους Βαυαρούς ήταν πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό και μάλιστα πολύ δύσκολο από την στιγμή που θ’ απουσίαζε ο Βασίλης Σπανούλης αλλά και ο Στρέλνιεκς. Η νίκη ήταν «μονόδρομος» για τον Ολυμπιακό και ο Πρίντεζης ήταν αυτός που βγήκε μπροστά.

Ο διεθνής φόργουορντ έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι του και έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο προπονητής του, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο διάστημα δηλαδή που ο Ολυμπιακός κατάφερε να βάλει τις βάσεις για να πάρει την πολύ σημαντική νίκη.

Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον καλό Πρίντεζη. Για τη ακρίβεια είναι άλλη ομάδα με τον καλό Πρίντεζη στο παρκέ κι αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι.

Ο Πρίντεζης (όπως και ο Παπανικολάου) έκανε αυτό που έπρεπε για να μην φανεί το κενό του Σπανούλη, ο οποίος παρακολουθούσε τον αγώνα χωρίς να μπορεί να βοηθήσει. Και είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε πως ο Πρίντεζης έδειξε με την χθεσινή του εικόνα (όχι μόνο με την απόδοση στο παρκέ) ότι χάρηκε το ματς κι αυτό είναι μεγάλο κέρδος για τους πειραιώτες.

Πέρασε μια δύσκολη περίοδο ο «Πριντ». Είναι αλήθεια πως επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τα γνωστά γεγονότα. Αυτό όμως που πρέπει να έχει πάντα στο μυαλό του είναι πως κανείς δεν έχει αμφισβητήσει την ανεκτίμητη προσφορά του στην ομάδα. Και είναι επίσης προφανές ότι ο Πρίντεζης έχει να προσφέρει πολλά ακόμα στον Ολυμπιακό.

Πάμε όμως να δούμε και την συνέχεια για τους πειραιώτες που είναι έτοιμοι για να παίξουν με την Γκραν Κανάρια. Και με εμφάνιση όπως η χθεσινή, μπορούν σίγουρα να πάρουν τη νίκη στην Ισπανία. Είναι πλέον στο χέρι του Ολυμπιακού να πάρει την έκτη θέση στην διοργάνωση και εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε τι έλεγαν πολλοί πριν ξεκινήσει η φετινή Ευρωλίγκα.

Οι προβλέψεις έδιναν και έπαιρναν με αρκετούς να υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν θα κατόρθωνε να μπει στην οκτάδα. Ο Ολυμπιακός όμως θα είναι στους 8 και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο final 4.

Άρα ο αρχικός στόχος επιτεύχθηκε. Το ότι θα μπορούσε να είναι πέμπτος στην βαθμολογία είναι μια άλλη κουβέντα. Ασφαλώς και θα μπορούσε αλλά πλήρωσε το μεγάλο διάστημα ντρεφορμαρίσματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ