Θα είναι εκεί και ο «τυφώνας»…

Θα είναι εκεί και ο «τυφώνας»…

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν πολλούς παραπάνω λόγους για να πάρουν το αποψινό ματς με τη Μπασκόνια.

Αν υπήρχαν δέκα λόγοι για να κερδίσει απόψε ο Παναθηναϊκός τη Μπασκόνια, όσοι δηλαδή και οι πόντοι της διαφοράς που χρειάζεται, τώρα πλέον υπάρχουν… χίλιοι δέκα.

Η απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ενός ανθρώπου που από το πρωί θα ζούσε και θα ανέπνεε μόνο για το αν θα κέρδιζε απόψε η ομάδα, επιβάλει στον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του να πάρουν το ματς. Για πάρτη του πρώτα απ’ όλα και έπειτα για όλα τα άλλα.

Ο «τυφώνας» θα βρίσκεται παντού απόψε στο ΟΑΚΑ και όλα θα στρέφονται γύρω του. Από τα επίσημα και τη θέση του, μέχρι τις πολυθρόνες στον αγωνιστικό χώρο και την εξέδρα.

Απόψε λοιπόν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ασφαλώς έχουν παραπάνω από έναν λόγους να παίξουν καλά και να πάρουν το ματς.

Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Η Μπασκόνια είναι μια σκληρή ομάδα που έχει μάθει να επιβιώνει σε δυνατές έδρες και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Θα είναι συνεπώς μια «μάχη» χαρακτήρων και θα την κερδίσει η ομάδα που θα είναι πιο δυνατή πνευματικά.

Κερδίζοντας ο Παναθηναϊκός θα έχει υπέρ του την ισοβαθμία, πιάνοντας στην κατάταξη τους Βάσκους όπως επίσης τον Ολυμπιακό και την Αρμάνι.

Αμέσως μετά, την Παρασκευή, θα παίξει τα… ρέστα του στο Μιλάνο που ναι μεν δεν θα φέρει μαθηματικά το εισιτήριο για την οκτάδα της Ευρωλίγκας, αλλά θα φέρει το τριφύλλι μία ανάσα από αυτήν. Αν χάσει από την Μπασκόνια τότε με οι πιθανότητες για πρόκριση θα μειωθούν δραματικά…

Τα προβλήματα είναι πολλά για την αποδεκατισμένη Μπασκόνια που πέρα από τους εδώ και καιρό τραυματίες, Σενγκέλια και Γκρέιντζερ, θα λείψουν επίσης ο Πατρίσιο Γκαρίνο αλλά κι ο Ματ Τζάνινγκ.

Ασφαλώς οι απουσίες αυτές κάνουν λιγότερο δύσκολη την δουλειά για τους πράσινους, αλλά ποιος είπε ότι η Μπασκόνια δεν έχει μάθει με δυσκολίες;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ