Κρατάς Λυμπερόπουλο, παίρνεις την ευθύνη

Κρατάς Λυμπερόπουλο, παίρνεις την ευθύνη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, το πλάνο του πριν μπει στο γήπεδο και η ανάγκη για μια γερή επένδυση.

Η χρονιά του πρωταθλήματος στρώθηκε από τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήρθε κατόπιν, γύρισε δηλαδή στην θέση που ήταν. Με λιγότερες αρμοδιότητες πιθανόν, καθώς υπάρχει και ο Παπαδόπουλος με ισχυρό λόγο στην ΠΑΕ. Η φετινή χρονιά ήταν κακή. Μετά την μεγάλη επιτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίκτυπο στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ που έφεραν τα 25 εκατομμύρια ευρώ, η ΑΕΚ μετρά αποτυχίες. Της έμεινε η χαρά του Κυπέλλου για να έχει να ζήσει κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν και η καλή θέση στο Γιουρόπα.

Πάμε στα σπουδαία της επόμενης χρονιάς. Το πρόβλημα σαφώς δεν είναι ο Ουζουνίδης, ο Χιμένεθ, ο Λυμπερόπουλος. Είναι ο Μελισσανίδης και τι αποφάσεις θα πάρει, τι θα αποφασίσει να κάνει με την επένδυση του στην ΑΕΚ. Το γήπεδο προχωρά και φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε όλα τα επίπεδα, αλλά στο ποδοσφαιρικό κομμάτι μετά το πρωτάθλημα πάμε από λάθος σε λάθος.

Και πόσα να σώσουμε επικοινωνιακά, πόσα να σώσει το έρμο το γήπεδο που θα είναι στολίδι, το πιο ωραίο στην χώρα μας. Η ΑΕΚ έχει να καλύψει πολλά το καλοκαίρι. Θα μπει σε προκριματικά του Γιουρόπα, με δύο ματς στο ΟΑΚΑ χωρίς κόσμο και με ανάγκη να χτίσει μια ομάδα από το μηδέν. Για να καλύψεις το χάντικαπ πρέπει να γεμίσεις με ποιότητα. Σε όλες τις γραμμές. Αυτό σημαίνει επένδυση. Αυτό σημαίνει χρήματα. Μακάρι να αλλάξει ρότα και να πάρει η ΑΕΚ ότι της χρειάζεται για να γίνει ξανά πολύ δυνατή με ρόστερ που θα ξέρει τι έχει να κάνει και γιατί είναι ο καθένας εκεί. Δεν είμαι σίγουρος. Θα ήθελα πολύ να διαψευστώ από τον ίδιο τον Μελισσανίδη. Να βγει αυτό το καλοκαίρι, ένα χρόνο πριν μπει στο γήπεδο η ΑΕΚ του και να πει «είμαι εδώ». Επαναλαμβάνω, δεν είμαι καθόλου σίγουρος.

Ο Λυμπερόπουλος μένει στην θέση του. Άρα το πρώτο σημείο μας δείχνει ότι δεν έχει πρόθεση να αλλάξει πολλά, να βελτιώσει την κατάσταση. Και έτσι ξαναπαίρνει το βάρος της ευθύνης πάνω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ