Παναθηναϊκός: Να αντέξει το «πρέπει»

Παναθηναϊκός: Να αντέξει το «πρέπει»

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στον… αγαπημένο του τρελό.

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν ακόμα «τελικό» απόψε σε μια σειρά ιδιαίτερα κρίσιμων αναμετρήσεων, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Μετά το καταστροφικό διάστημα στον πρώτο γύρο, όπου χάθηκαν πολλά «κομβικά» παιχνίδια, οι πράσινοι έχουν επιδοθεί σε μια μάχη για να προλάβουν το τρένο της πρόκρισης στα πλέι όφ.

Ένα από τα παιχνίδια που έχασαν ήταν εκείνο με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, όπου ο Μάικ Τζέιμς και η παρέα του είχαν κερδίσει με 3 πόντους και μάλλον αυτό… τους κυνηγάει στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον αποκλεισμό.

Απόψε λοιπόν έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν στους Ιταλούς και να πάρουν τη νίκη, η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα να ελπίζουν πλέον βάσιμα σε πρόκριση.

Ασφαλώς και δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Διότι η Αρμάνι στην έδρα της είναι τελείως διαφορετική ομάδα, παίζει με «αέρα» και μπορεί να επιβάλει πολύ πιο εύκολα το ρυθμό της.

Από την άλλη όμως ποιος μπορεί να θεωρήσει χαμένη μια «μάχη» όταν έχει δει το ματς στη Μόσχα; Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να «χτυπήσει» μέσα στη ρακέτα, να ακουμπήσει τη μπάλα στο λόου ποστ, να αναγκάσει την Αρμάνι να σκεφτεί πως θα αντιμετωπίσει τα μις ματς και κυρίως να τρέξει περισσότερο από την αντίπαλό του στην άμυνα.

Ο Μάικ Τζέιμς ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει, έχει την πολύτιμη βοήθεια του Νάναλι και οι δυό τους εάν βρουν ρυθμό τότε είναι ικανοί να… σκοτώσουν κάθε ομάδα.

Το σημαντικό λοιπόν είναι να μην καταφέρουν να συνδεθούν με το καλάθι, να αποκοπούν από την υπόλοιπη ομάδα και να σκοράρουν μεν, αλλά τουλάχιστον με άσχημα ποσοστά.

Είναι ένα δύσκολο τεστ για τον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του, που βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαδικασία πίεσης και το πιο σημαντικό είναι να αντέξουν πνευματικά απέναντι στο «πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ