Μετά το πρωτάθλημα έρχεται… η νέα Τούμπα!

Από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη θα ακούσουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου το τελικό σχέδιο για την κατασκευή του νέου γηπέδου της περιοχή της Τούμπας. Οι προγραμματικές δηλώσεις του μεγαλομετόχου θα γίνουν μετά στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το πρωτάθλημα έρχεται… η νέα Τούμπα! | to10.gr

Ο Ιβάν Σαββίδης, είχε δηλώσει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, πως πρώτος στόχος του είναι να δει τον ΠΑΟΚ να κατακτά τίτλους κάθε χρόνο. Μετά από δύο συνεχόμενα κύπελλα, φέτος, μετά από 34χρόνια ο Δικέφαλος είναι αγκαλιά με το πιο βαρύ τρόπαιο, αυτό του πρωταθλητή. Επόμενος στόχος είναι η κατασκευή ενός νέου γηπέδου.

Σύμφωνα με όλα λέγονται στην Τούμπα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα προχωρήσει σε δηλώσεις. Ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει μετά από αρκετό καιρό για τα συναισθήματα που θα τον διακατέχουν και φυσικά πως έχει βιώσει όλο αυτό το διάστημα που δεν μπορεί να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Από τα χείλη του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ακούσουν οι φίλαθλοι για το επόμενο μεγάλο στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατασκευή της νέας Τούμπας. Ο Ιβάν Σαββίδης θα προχωρήσει σε προγραμματικές δηλώσεις για το μεγάλο εγχείρημα το οποίο θα είναι χρηματοδοτούμενο από τον ίδιο. Πάντως αυτό δεν θα κάνουν στη Μικράς Ασίας είναι το λάθος της ΑΕΚ. Να γκρεμίσουν το γήπεδο πριν αποσπάσουν και την τελευταία υπογραφή ότι δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο για την κατασκευή της νέας Τούμπας.

Το θέμα της κατασκευής της νέας Τούμπας και η μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επαφών που έχουν οι επιτελείς του Δικεφάλου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μέχρι τις 10 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί άλλη μια σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων του Δικεφάλου, του δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για την έγκριση του χωρικού σχεδίου. Αυτό που προκύπτει είναι πως εκκρεμούν οι τελικές αποφάσεις από την δημοτική αρχή, για την αξιοποίηση των χώρων που βρίσκονται πέριξ του γηπέδου.

Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει ν’ αναφέρουμε, πως με τα 30 στρέμματα που έχει ο ΠΑΟΚ, μετά την σχετική νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή, μπορεί κάλλιστα να χτίσει το νέο του γήπεδο στην περιοχή Τούμπα, χωρίς τη συναίνεση του δήμου. Προτιμάται όμως από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή, για αυτό το μεγαλεπήβολο έργο το οποίο προτίθεται να χρηματοδοτήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, να υπάρχει ευρεία συναίνεση. Πάντως όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν ταχθεί υπέρ της κατασκευής της νέας Τούμπας.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να “τρέξει” το θέμα του νέου γηπέδου. Ήδη έχει δηλωθεί το Καυτανζόγλειο ως δεύτερη έδρα, όμως για να γίνουν εκεί οι εργασίες και να μετακομίσει η ομάδα στο νέο της σπίτι, θα πρέπει να δοθεί το τελικό «οκ» για τη νέα Τούμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο