Ήταν μέσα σε δέκα φάσεις για γκολ

Ήταν μέσα σε δέκα φάσεις για γκολ

Ο Γιώργος Μασούρας είναι σε εντυπωσιακή φόρμα και το δείχνει με τον Ολυμπιακό. Το δείχνει όμως και με την Εθνική ομάδα καθώς στο χθεσινό ματς ήταν «μέσα» σε δέκα φάσεις γκολ. Μεγάλη υπόθεση για την Εθνική να έχει στα «φτερά» παίκτη που απειλεί την αντίπαλη εστία

Δεν χωρά αμφιβολία πως σε παιχνίδια όπως το χθεσινό απέναντι στο Λίχτενσταϊν το ζητούμενο είναι να μην την «πατήσεις» και από την στιγμή που η Εθνική ομάδα πήρε τη νίκη, τώρα μπορεί να σκεφτεί τον πολύ δύσκολο αγώνα με την Βοσνία.

Αξίζει πάντως να σταθούμε στην απόδοση του Γιώργου Μασούρα στην χθεσινή αναμέτρηση, καθώς ο νεαρός εξτρέμ επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, δικαιώνοντας την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Μασούρας έχει πλέον και πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση παίρνοντας πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό και με την ψυχολογία στα ύψη, έδειξε και με την φανέλα της Εθνικής ότι μπορεί να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι ο 25χρονος ακραίος επιθετικός ήταν «μέσα» σε δέκα φάσεις για γκολ. Είτε απειλώντας ο ίδιος με σουτ και κεφαλιές είτε με την ασίστ στον Δώνη για το 2-0. Μπορεί ο Μασούρας να μην κατάφερε τελικά να σκοράρει αλλά ήταν πολύ σημαντικό για το παιχνίδι της Εθνικής η αναστάτωση που προκαλούσε στην «κλειστή» άμυνα των γηπεδούχων.

Το επιστέγασμα μιας πολύ καλής εμφάνισης ήταν φυσικά, όπως προαναφέραμε η εξαιρετική πάσα στην «πλάτη» της άμυνας, στην φάση του δεύτερου γκολ της Εθνικής μας ομάδας. Ήταν μια φάση που θυμίζει σε όλους και τις δημιουργικές ικανότητες του Μασούρα, ακόμα και όταν βρεθεί στον άξονα.

Είπαμε λοιπόν ότι ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού ήταν «μέσα» σε δέκα φάσεις για γκολ και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την Εθνική μας ομάδα που έχει έναν παίκτη που απειλεί την αντίπαλη εστία με κίνηση από τα άκρα.

Είναι πολύ σημαντικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει εξτρέμ που μπορεί να «πατήσει» την αντίπαλη περιοχή γιατί είναι προφανές πως η Εθνική μας έχει θέμα στο σκοράρισμα. Καταλαβαίνει λοιπόν εύκολα κάποιος τις πολύτιμες λύσεις που μπορεί να δώσει στο γκολ ο Μασούρας.

Το ζητούμενο φυσικά για τον διεθνή άσο είναι να συνεχίσει τις υψηλές «πτήσεις» και ένα είναι σίγουρο. Ο Αναστασιάδης θα χρησιμοποιήσει τον Μασούρα και στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Βοσνία.

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού με την ταχύτητα του αλλά και με την κίνηση που κάνει στην πλάτη των μπακ. Το είδαμε και στο χθεσινό παιχνίδι με το Λίχτενσταϊν, θα είναι σημαντικό να το δούμε και στο παιχνίδι με την Βοσνία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ