Στο μυαλό του Μαρτίνς για τον Ζοσέ Σα

Στο μυαλό του Μαρτίνς για τον Ζοσέ Σα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει καλά πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει ο Πορτογάλος πορτιέρε και γι’ αυτό η διοίκηση των ερυθρόλευκων μπαίνει στην τελική ευθεία των συζητήσεων με την Πόρτο, για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 26χρονου τερματοφύλακα

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις του για την διαμόρφωση του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου κι έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον να σταθούμε σε μια από τις πρώτες κινήσεις των πειραιωτών.

Ο λόγος για τις συζητήσεις με την Πόρτο για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ζοσέ Σα, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία με τους «δράκους» για την απόκτηση του 26χρονου πορτιέρε.

Θα πρέπει λοιπόν εδώ να σημειώσουμε πως η παραμονή του Σα στην ομάδα του λιμανιού είναι ένα σημαντικό κομμάτι του «παζλ» που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του Ολυμπιακού, στον σχεδιασμό για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει πρώτα απ’ όλα να «κλείσουν» το θέμα με τον Σα, γιατί μιλάμε για την πιο νευραλγική θέση της εντεκάδας. Και είναι πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους να γνωρίζουν πως όλα είναι «οκέι» για τα γκολπόστ, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του Σα.

Ο 49χρονος τεχνικός των πειραιωτών είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε στην χρονιά ο συμπατριώτης του και εκτιμά μάλιστα ότι θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν.

Θέλει λοιπόν να τελειώσει το θέμα με την παραμονή του 26χρονου πορτιέρε και γι’ αυτό τον λόγο στις συζητήσεις που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της παραμονής του Ζοσέ Σα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει τα πλάνα του για την μορφή του ερυθρόλευκου ρόστερ την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θέλει να έχει πρώτα απ’ όλα ξεκαθαρίσει το θέμα του τερματοφύλακα.

Κι εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο έμπειρος προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε πρώτα με τον Ζοσέ Σα και κατάλαβε αμέσως την επιθυμία του συμπατριώτη του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Είναι λοιπόν προτεραιότητα για τον Πέδρο Μαρτίνς να «κλείσει» το μέτωπο που αφορά τον βασικό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν και οι ιθύνοντες των πειραιωτών αναμένεται να δώσουν σχεδόν 3 εκατ. ευρώ για να κρατήσουν τον Σα στον Πειραιά.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι ενήμερος φυσικά για την πορεία των συζητήσεων του Ολυμπιακού με την Πόρτο και είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του συλλόγου για να παραμείνει Σα στους πειραιώτες και την επόμενη περίοδο.

Αυτό λοιπόν που προέχει για τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό είναι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με την Πόρτο και όλα δείχνουν πως οι πειραιώτες θα πετύχουν τον στόχο τους, έχοντας «σύμμαχο» στις διαπραγματεύσεις τον παίκτη, ο οποίος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ