Φορτούνης : Τώρα δεν… βούτηξε;

Φορτούνης : Τώρα δεν… βούτηξε;

Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής έκανε «όργια» και στη Βοσνία. Διέσυρε για άλλη μια φορά τους… ειδικούς που από το κόμπλεξ που τους διακατέχει για τον Ολυμπιακό δεν βλέπουν μπροστά τους…

Πόσο εύκολα έπεφτε ο Κώστας Φορτούνης στη Ζένιτσα; Πόσες φορές επεδίωξε να ξεγελάσει τον διαιτητή; Είχε νευράκια και τα έχωνε στους συμπαίκτες του; Μήπως στο πέναλτι βάζει το πόδι του κάτω από το πόδι του Βόσνιου που τον πατάει; Μήπως το έδωσε εύκολα ο διαιτητής το πέναλτι και δεν συνυπολόγισε πως είναι… Πεφτούνης;

Μήπως η ξεφτίλα όλων όσων «στοχεύουν» στον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι τόσο μεγάλη που βραδιές σαν την χθεσινή στη Ζένιτσα θα έπρεπε να… κρύβονται κάτω από τη γη;
Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής βλέπετε έδειξε την κλάση του και σε αυτό το καθοριστικό ματς για την Εθνική μας ομάδα. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής βλέπετε έχει καταφέρει να απομονώσει τους «ειδικούς» που διακατέχονται από κόμπλεξ για τον Ολυμπιακό και «χτυπούν» τον ίδιο για αυτό τον λόγο.

Ο Κώστας Φορτούνης βλέπετε ήταν ο ποδοσφαιριστής που πήρε από το χεράκι την Εθνική στη Ζένιτσα και την οδήγησε σε μια σπουδαία επιστροφή στο σκορ και ένα βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσός» στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του 2020.

Ο ποιοτικότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που οι «γνωστοί-άγνωστοι» υπηρέτες της… εξυγίανσης «στοχοποιούν» με ή χωρίς αιτία αγνοώντας άλλωστε οι περισσότεροι τα βασικά του ποδοσφαίρου, είναι ο πρωταγωνιστής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Αυτός ήταν που πήρε το πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ, αυτός που κάθε φορά που είχε την μπάλα στα πόδια του έμοιαζε με… πλέι μέκερ στο μπάσκετ που βγάζει τους συμπαίκτες του κάτω από το καλάθι.

Στην Εθνική λοιπόν που τόσο… αγάπησαν ξαφνικά οι «γνωστοί – άγνωστοι» υπηρέτες της… εξυγίανσης λόγω τους «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι αυτός που διαμορφώνει την μοίρα της ομάδας.

Αυτός που αποδεικνύει πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να διασυρθεί για τα λεγόμενα και γραφόμενα του.

Ο Φορτούνης βεβαίως θα συνεχίσει να κάνει «παπάδες» στα γήπεδα, θα συνεχίσει να αποτελεί την αιτία για να κάτσει και να απολαύσεις ένα ποδοσφαιρικό ματς, για να πας στο γήπεδο, όσο και αν οι «γνωστοί-άγνωστοι» υπηρέτες της… εξυγίανσης συνεχίσουν να τον «στοχοποιούν» με αστειότητες και καραγκιοζιλίκια όποτε βεβαίως φοράει τα ερυθρόλευκα που προφανώς τους έχουν δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Και βεβαίως δεν είναι μόνο οι… απέναντι αλλά και αρκετοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού σε κάθε στραβή βλέπουν στο πρόσωπο του Τρικαλινού άσου τη λύση στα προβλήματα της ομάδας. Και αυτοί θα πρέπει να δουν και να σκεφτούν αν έχουν δίκιο ή όχι.

Υ.Γ. Είναι πραγματικά κρίμα ένα όνομα που έχει συνδυάσει την παρουσία του στον Ολυμπιακό με τεράστιες στιγμές να χρησιμοποιείται ως «αιχμή του δόρατος» στον ξεκάθαρο πόλεμο κατά του Πειραϊκού συλλόγου. Και βεβαίως μόνο τυχαία δεν έγινε η συγκεκριμένη επιλογή, μόνο τυχαία δεν αποφάσισε να πάει απέναντι σε αυτό που υπηρετούσε τόσα χρόνια η συγκεκριμένη οικογένεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ