Δηλαδή θα αποφασίσει από ένα 90λεπτο;

Δηλαδή θα αποφασίσει από ένα 90λεπτο;

Το αν πείθει ή όχι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι ζήτημα που θα κριθεί σε έναν τελικό κυπέλλου.

Η ΑΕΚ στο ζήτημα προπονητή, δηλαδή στο ζήτημα του Μανόλο Χιμένεθ δεν δείχνει να συμπεριφέρεται ποδοσφαιρικά.

Το να θέλει ή να μην θέλει να πορευτεί με τον Ισπανό προπονητή και τη νέα σεζόν είναι δικαίωμα της. Το να μην έχει αποφασίσει ακόμη και να μην ξέρει η ίδια η ΑΕΚ αν της κάνει ο Μανόλο για τη νέα σεζόν δεν είναι ποδοσφαιρικό δικαίωμα της.

Απομένουν οκτώ παιχνίδια. Πέντε για το πρωτάθλημα, τρία για το κύπελλο. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αν το πάρει θα έχει καταφέρει να μαλακώσει την κακή σεζόν με ένα ωραίο τέλος. Αν δεν το πάρει θα είναι μια συνέχεια της σεζόν που δεν είχε χαμόγελα και επιτυχίες μετά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν μπορεί και δεν γίνεται να κρίνεται ένας προπονητής αν ταιριάζει ή αν πείθει μια ομάδα για τη δουλειά του από ένα 90λεπτο. Σαφώς και η ΑΕΚ δεν βιάζεται, αλλά λόγω της κακής χρονιάς έχει την πολυτέλεια πια να φτιάχνει την ομάδα της νέας σεζόν. Και πρέπει να ξέρει ποιος είναι ο προπονητής, να ξέρουν οι ποδοσφαιριστές με ποιον έχουν να κάνουν. Υποψήφιοι και νυν.

Αρα η ΑΕΚ όσο δεν αποφασίζει για τον Μανόλο Χιμένεθ ή τον επόμενο, τόσο κακό κάνει στο ίδιο το πρότζεκτ για τη νέα σεζόν. Και για να τα λέμε πιο… λιανά άλλο να ξέρει ο Εζεκίελ Πόνσε ότι θα έχει τον Χιμένεθ και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ και άλλο να ξέρει ότι θα έρθει ένας νέος με… άγνωστη σχέση μαζί του. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές και πρέπει ο καθένας στην ΑΕΚ να καταλάβει ότι είναι κρίσιμη περίοδος.

Ο ΠΑΟΚ τέτοια εποχή πέρυσι ήξερε ότι θα πορευτεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ολυμπιακός αρχές Απρίλη πέρυσι ανακοίνωσε τον Πέδρο Μαρτίνς. Η ΑΕΚ αργότερα αποφάσισε ότι θα μείνει ο Χιμένεθ, μετά τέλη Μάη μάθαμε ότι τελικά φεύγει ο Ισπανός για την πατρίδα του λόγω του οικογενειακού προβλήματος και ότι προσέλαβε τελικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ