Η νέα αφετηρία του Μαρτίνς

Η νέα αφετηρία του Μαρτίνς

Η δήλωση για την επιθυμία παραμονής, το «σκανάρισμα» των υποψήφιων στόχων και η νέα αγωνιστική στόχευση του Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει το πλάνο για την δημιουργία της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει νέα αφετηρία σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού ξέρει πολύ καλά ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά το φετινό καλοκαίρι καθώς ο κορμός της ομάδας υπάρχει και δεν θα χρειαστεί να γίνουν είκοσι μεταγραφές όπως έγιναν πέρυσι.

Το περσινό πρότζεκτ είχε αυτό τον βαθμό δυσκολίας ενώ φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Αυτό λοιπόν είναι ένα σημαντικό στοιχείο και σ’ αυτή τη νέα αφετηρία θα πρέπει να σταθεί κάποιος και στις δηλώσεις που έκανε ο Πορτογάλος.

Ο Μαρτίνς λοιπόν έδειξε με την τοποθέτησή του στη Nova την μεγάλη του επιθυμία για να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν. Κι είναι ασφαλώς πολύ μεγάλη υπόθεση που ο Πορτογάλος δείχνει πόσο πολύ θέλει να μείνει στον πάγκο των ερυθρόλευκων και την επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις του φανερώνουν πρώτα απ’ όλα το «δέσιμο» που έχει με την ομάδα, τις καλές σχέσεις με τους παίκτες και την διοίκηση. Είναι μια τοποθέτηση που περιγράφει επί της ουσίας ένα γενικότερο κλίμα, ένα καλό κλίμα που κυριάρχησε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και ο Μαρτίνς δούλεψε πολύ για να το πετύχει.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων γνωρίζει καλά ότι οι απαιτήσεις τη νέα σεζόν είναι μεγαλύτερες. Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και αυτός είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Οι ευθύνες θα είναι σίγουρα μεγαλύτερες και για τον ίδιο καθώς θα είναι για δεύτερη σεζόν στο τιμόνι της ομάδας του λιμανιού.

Ο ίδιος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και θεωρεί πολύ σημαντικό στοιχείο ότι δεν θα χρειαστούν οι αλλαγές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.

Επίσης είναι σημαντικό να τονίσουμε πως ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως την επόμενη σεζόν οι ερυθρόλευκοι θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν ακόμα πιο ελκυστικό θέαμα.

Μια ομάδα που θα έχει ήδη ένα χρόνο πορείας θα μπορεί σίγουρα να παρουσιάσει και νέα πράγματα στο παιχνίδι της. Νέα στοιχεία τα οποία ήδη επεξεργάζεται ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, εστιάζοντας τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού.

Στόχος του Μαρτίνς είναι να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό που θα έχει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στην επιθετική του ανάπτυξη, μια ομάδα με ακόμα καλύτερους αυτοματισμούς στο παιχνίδι της. Και είναι πολύ σημαντικό να επισημανθεί ότι ο 49χρονος τεχνικός θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι έχουν την ποιότητα στο ρόστερ για να πετύχουν αυτά που έχει στο μυαλό του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ