ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποτελεί το… βαρύ χαρτί του Αλέξη Τσίπρα για τις επικείμενες Ευρωεκλογές

Ο καταρτισμός ενός ισχυρού ψηφοδελτίου είναι πάντα ζητούμενο για τους… αρχηγούς των κομμάτων, καθώς τα πρόσωπα ενίοτε κάνουν τη διαφορά. Όταν, μάλιστα, υπάρχει αστοχία υλικού (όπως, για παράδειγμα, στην περίπτωση της Μυρσίνης Λοΐζου), τότε η επιλογή των καταλληλότερων αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Κι ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται πως βρήκε τον ιδανικό υποψήφιο Ευρωβουλευτή στο πρόσωπο του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Πριν εξηγήσουμε τις λεπτομέρειες του αποκλειστικού μας ρεπορτάζ, να σημειώσουμε (αν κι είναι μάλλον γνωστό σε όλους) πως οι προερχόμενοι από τον αθλητισμό υποψήφιοι έχουν πάντα ένα… προβάδισμα. Ανακαλέστε στη μνήμη σας πόσοι άνθρωποι των σπορ βρέθηκαν στα βουλευτικά έδρανα και θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι το… βαρύ χαρτί του Αλέξη Τσίπρα, ειδικά από τη στιγμή που ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν δέχθηκε την πρόταση που φέρεται να του έγινε. Το επίθετό του ξεπερνά τα γεωγραφικά μας όρια, η παρουσία του έρχεται να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στη στοχοπροσήλωση του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του ρατσισμού κι ο Θανάσης μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς. Η δημοτικότητα του παίκτη του Παναθηναϊκού είναι στα ύψη, οπότε αντιλαμβάνεστε πως αποτελεί σπουδαία επιλογή.

Αποκαλύπτουμε σήμερα ότι η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λήμνο και στο γήπεδο του Ήφαιστου, μόνο τυχαία δεν ήταν. Η… πολιτική αντικατασκοπεία λειτουργεί και στα υψηλά κλιμάκια της Ν.Δ. γνωρίζουν τις προθέσεις του πρωθυπουργού, γι’ αυτό κι έσπευσαν να δηλώσουν «παρών» στον χώρο του μπάσκετ. Στα σχέδια της αντιπολίτευσης, μάλιστα, είναι η ενεργοποίηση του Βασίλη Κικίλια, προκειμένου να μην χαθούν… πορτοκαλί ψήφοι.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο το σκέφτηκε αρκετά πριν ανάψει το «πράσινο φως». Το συζήτησε και με τον αδερφό του Γιάννη, αλλά και με τη μητέρα τους, Βερόνικα. Όλοι μαζί συμφώνησαν πως αυτή θα ήταν άλλη μια… οικογενειακή επιτυχία, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί ενεργοί μπασκετμπολίστες, που να έχουν μπει στο Ευρωκοινοβούλιο.

Βεβαίως, ο διεθνής μπασκετμπολίστας ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση, πως προτεραιότητά του είναι η αθλητική καταξίωση και ότι η παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει… συμβολικό χαρακτήρα. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Κουμουνδούρου υποστηρίζουν πως ο Θανάσης θα ασκήσει για μικρό χρονικό διάστημα τα καθήκοντά του και μετά θα παραιτηθεί, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την καριέρα του, που έχει ανοδική πορεία, αλλά και τεράστιες απαιτήσεις.

Όπως και να ‘χει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την κατεύθυνση ετοιμάζεται κι ένα σχετικό βίντεο, με εικόνες από τα Σεπόλια, τον τόπο όπου έμενε η οικογένεια Αντετοκούνμπο στα δύσκολα χρόνια. Στο βίντεο θα «εμφανιστούν» τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να έρθει (με απόλυτη μυστικότητα) την ερχόμενη εβδομάδα για τα γυρίσματα. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που κάναμε, θα υπάρχουν και εικόνες από νησιά, καθώς το βίντεο θα είναι δίγλωσσο, έτσι ώστε πέρα από τον προεκλογικό χαρακτήρα, να είναι ένα μικρό promo, που θα υπερβεί τα ελληνικά σύνορα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ