Ψήφος εμπιστοσύνης!

Ψήφος εμπιστοσύνης!

Η κάλπη που προέκυψε προχθές στο Καραϊσκάκη έδωσε αυτοδυναμία στην καινούργια ομάδα του Ολυμπιακού!

Ποιος θα το πίστευε ότι θα γέμιζε το Καραϊσκάκη στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο; Ότι θα συγκινούσε σε τέτοιο βαθμό ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και σε ένα πρωτάθλημα που έχει τελειώσει πριν να αρχίσει, λόγω της «εξυγίανσης»;

Κι όμως στο γήπεδο πήγε κοντά στις 30.000 κόσμος και απόλαυσε το θέαμα που του πρόεσφεραν ο Ολυμπιακός και ο Ατρόμητος, εκνευρίστηκε με τα σφυρίγματα του Φινλανδού διαιτητή και συγκινήθηκε από τη συνεργασία του Λεονάρντο Κούτρη με τον «μικρό ήρωα» Βασίλη μετά το τέλος του αγώνα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν «κατηγορηθεί» στο πρόσφατο παρελθόν από κάποιους επιτήδειους ότι δεν πήγαιναν στο γήπεδο επειδή είχαν βαρεθεί να παίρνει κάθε χρόνο η ομάδα τους το πρωτάθλημα έδωσαν εντυπωσιακό «παρών» την τελευταία νύχτα του Μάρτη και φυσικά το μήνυμα είχε πολλούς αποδέκτες.

Αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους ενώ προφανώς και η ηχηρή παρουσία των οπαδών αποτελεί και ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνη προς όλους. Σε διοίκηση, προπονητή και παίκτες, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα και αφήνουν κατά μέρος ακόμη και τα 90λεπτα που προκάλεσαν το θυμό τους, όπως ήταν αυτά με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο γύρο αλλά και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την Λαμία.

Ως αντιστάθμισμα υπήρχαν η αξέχαστη βραδιά με την Μίλαν, η άνετη επικράτηση σε βάρος της ΑΕΚ με 4-1 αλλά πάνω από όλα ο κόσμος αναγνωρίζει και το καλό ποδόσφαιρο που προσφέρει αυτή η ομάδα όπως και την προσπάθειά της. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο η νέα ομάδα του Ολυμπιακού από την αρχή της ιστορίας παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι.

Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν έκαναν διαχωρισμούς ανάμεσα σε ματς της Ευρώπης ή του πρωταθλήματος ούτε και εγκατέλειψαν την προσπάθεια όταν «παγιώθηκε» η κατάσταση σε αυτό το πρωτάθλημα. Με απλά λόγια τούτη η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη, καθώς όπως έχουμε σημειώσει και σε προηγούμενες αναφορές μας διαθέτει εντελώς διαφορετική νοοτροπία.

Αυτό ακριβώς είναι που επιβραβεύει και ο κόσμος του Ολυμπιακού και στέκεται κι αυτός στη δική του σκοπιά, καθώς το καταλαβαίνει ότι με αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα χρειαστεί «μάχη» για να επιστρέψει η ομάδα τους στην κορυφή. Κι από τη στιγμή που οι «11» δεν αφήνουν κάτω τα όπλα, τότε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο με τον «12ο» παίκτη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ