ΠΑΟΚ: Παραμιλάει η Ελλάδα με τη μεγαλύτερη μετακίνηση μεμονωμένων οπαδών

ΠΑΟΚ: Παραμιλάει η Ελλάδα με τη μεγαλύτερη μετακίνηση μεμονωμένων οπαδών

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατέρριψαν ένα ακόμα ρεκόρ. Στα Πηγάδια είχαμε την μεγαλύτερη μετακίνηση μεμονωμένων οπαδών που έχει γίνει ποτέ.

Αυτό που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στα Πηγάδια με τον ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο. Χιλιάδες μεμονωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου ταξίδεψαν στην Ξάνθη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να κερδίσει τους βαθμούς της νίκης κάνοντας ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι θα είδαν ένα γήπεδο κατάμεστο που ήταν Ασπρόμαυρο στο 97%. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στα χρονικά. Μια ομάδα της Super League να αγωνίζεται εκτός έδρας και να γεμίζει ασφυκτικά την έδρα των γηπεδούχων.

Η τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων για την ομάδα τους φέτος δεν έχει προηγούμενο. Έχουν φτάσει στο σημείο το βδομαδιάτικο τους να το τρώνε για τον Δικέφαλο. Το Θεσσαλονίκη-Ξάνθη δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα τσιγάρο δρόμος. Είναι μια απόσταση 205 χιλιομέτρων η οποία μπορεί να γίνει το πολύ σε 1 ώρα και 50 λεπτά. Για να αποφασίσει κάποιος να κάνει την συγκεκριμένη διαδρομή θα πρέπει να διαθέσει 50€ για βενζίνη συν 4,8€ για διόδια και όσα χρήματα μετά ξοδέψει για φαγητό και καφέ. Το κόστος αυτομάτως ανεβαίνει και μεγαλώνει αν προσθέσει κανείς και το εισιτήριο του αγώνα που ήταν στα 20€.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει από χρήματα και κούραση, γιατί ξέρει πως στο τέλος θα ανταμειφτεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την δεκαετία του 80α όταν κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα έχουν να συμβούν παρόμοιες καταστάσεις.

Αυτό που είδαμε όλοι μας την εικόνα μιας μικρής Τούμπας στα Πηγάδια είναι αυτή που θα μείνει στη μνήμη μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο συνέβη στον χθεσινό αγώνα με την Ξάνθη. Ήταν η πρώτη φορά στα ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά που η έδρα του γηπεδούχου φαινόταν να είναι το γήπεδο του φιλοξενούμενου. Μπροστά σε 8.000 οπαδούς του, ο ΠΑΟΚ είχε έναν επιπρόσθετο λόγο για να κάνει το αυτονόητο, να προσθέσει δηλαδή μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του.

Θέματα ζητήσεις ήταν και σήμερα από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αυτό που αντίκρισαν στα Πηγάδια. Ακόμα και οι ξένοι έλεγαν πως «κάτι ανάλογο δεν έχουμε δει και πολύ περισσότερο δεν έχουμε αντιμετωπίσει. Πραγματικά ήταν εντυπωσιακό το όλο σκηνικό». Μάλιστα όλοι τους κατέγραψαν στα κινητά τους τις εκδηλώσεις των φιλάθλων του Δικεφάλου και όλοι τους ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο πέντε βαθμοί, αν βέβαια ο Ολυμπιακός συνεχίσει με νίκες και ολοκληρώσει τη νίκη του και στο ματς με τον Παναθηναϊκό που θα συνεχιστεί από το σημείο στο οποίο διεκόπη, για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Για την ώρα αυτό που έρχεται είναι ο πρώτος ημιτελικός για το κύπελλο με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Η Τούμπα θα είναι ασφυκτικά γεμάτη καθώς πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των εισιτήριων και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ