Πιο όμορφες κι απ’ τη Μισιρλού κι απ’ τη Μαντουμπάλα κι απ’ την Τζεμιλέ

Πιο όμορφες κι απ’ τη Μισιρλού κι απ’ τη Μαντουμπάλα κι απ’ την Τζεμιλέ

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για τον Μάρκο Μπόλαρη τον μερακλή, που ξέρει να διαλέγει τις καλύτερες, αλλά και τον για Αλέξη Τσίπρα, που ξέρει να διαλέγει τους καλύτερους.

«ΧΡΟΝΙΑ κλεισμένες στα βελούδινα κελιά του μαχαραγιά. Πιο όμορφες κι απ’ τη Μισιρλου κι απ’ τη Μαντουμπαλα κι απ’ τη Τζεμιλέ κι απ’ τη Ζιγκουάλα και τη Λεϊλά. Μάτια διαμάντια κι αράπικα κορμιά».

ΝΑ στο παίζουνε ο Γιώργος Πετρούδης κι ο Κωστάκης ο Μάντζιος, στον «Άγγελο» στα Εξάρχεια να γουστάρεις. Εν έτη 2019 βέβαια, δεν υπάρχουνε μαχαραγιάδες. Ούτε βελούδινα κελιά. Υπάρχουνε όμως υπουργοί. Και πολιτικά γραφεία. Και βεβαίως-βεβαίως, αράπικα κορμιά. Η Θωμαρίτα η personal trainer. Η Λένα Χρυσηίδα πρώην Σταρ Έλλας. Αμφότερες στο πολιτικό γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη. Θεός. Κι ακόμα παραπάνω, όπως έλεγε ο Χάρρυ Κλυνν. Ημίθεος.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τον άνθρωπο που έσπασε τα ταμπού. Έδωσε γροθιά στις προκαταλήψεις. Κι ανέδειξε το γυναικείο φύλλο. Ποιος είπε δηλαδή, ότι μία ωραία γυναίκα, στερείται πνευματικών προσόντων; Ο σεξισμός αυτός είναι απαράδεκτος. Κι ο Μάρκος ο Μπόλαρης τον έβαλε στην άκρη. Όχι στα λόγια. Με έργα. Στη πράξη. Σαν τα κρύα τα νερά, Θωμαριτά και Χρυσηίδα αλλά κι από μυαλό ξυράφι. Να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στο γραφείο του υπουργού. Ο Μάρκος Μπόλαρης τόλμησε. Και μπράβο του.

ΕΔΩ θα πρέπει να πούμε, ότι δεν πρόκειται για κανέναν τυχαίο. Κάποιον ξινό αριστερό. Ο Μάρκος ο Μπόλαρης, έχει παρελθόν. Επτά φορές βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ. Δύο φορές Υφυπουργός επί Γιωργάκη Παπανδρέου και Παπαδήμου. Είναι δυνατόν με τέτοιες καταβολές να μην είναι μερακλής; Κι από τον Παπαδήμο, έκανε ένα σάλτο και βρέθηκε στον Αλέξη. Τον κόβεις δηλαδή για κανένα κορόιδο; Να μην είχε ανθίσει τη δουλειά, ότι το ΠΑΟΚ ξεφύχαγε; Την έκανε για το ΣΥΡΙΖΑ κι είναι πάλι στον αφρό.

ΝΑ τον κρεμάσουμε λοιπόν τον άνθρωπο, επειδή έχει αδυναμία και εκτίμηση στο ωραίο φύλλο; Τι θέλεις εσύ δηλαδή σαν πολίτης; Να μπαίνεις στο γραφείο του υπουργού και να βλέπεις καμιά μεγαλοκοπέλα, με γυαλιά μυωπίας και κότσο τα μαλλιά; Η, αφράτα και ζουμπουρλούδικα κοριτσάκια; Δεν τις είχε προσλάβει για τον εαυτό του ο Μάρκος. Προσφορά στους ψηφοφόρους του έκανε. Καθώς περιμένανε στο γραφείο γιά να δούνε τον υπουργό να χορταίνει μάτι τους. Τάπαμε αυτά. Ποιο όμορφες κι απ’ τη Μισιρλου κι απ’ τη Μαντουμπάλα κι απ’ τη Τζεμιλέ. Μην λέμε τα ίδια.

ΚΑΙ πέσανε απάνω τον φάνε. Ότι είναι σαν τον Τζωρτζ Κλούνεϊ. Μαζεύει γύρω του τις καλύτερες. Ότι έχει αδυναμία στα δίπλα ονόματα. Ότι δεν πρόκειται για υπουργό αλλά για μοντελοπνίχτη. Κακίες. Αντί να εκτιμήσουνε το μέγεθος του ανδρός, ξερνάνε χολή. Ας είναι. Ο καλός, καλό δεν βρίσκει. Δεν είναι όμως μόνο ο Μάρκος που ξέρει να διαλέγει. Ακόμα καλύτερος είναι ο Αλέξης. Που επιλέγει τους καλύτερους. Κι ειδικά σ’ αυτό το υψίστης σημασίας υπουργείο. Των Εξωτερικών

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ο Γιώργος ο Κατρούγκαλος . Που επίσης κόβει το μάτι του. Αστρίτης. Και ξέρει κι αυτός να διαλέγει. Αυτός ανακάλυψε πρώτος την Έφη Αχτσιόγλου. Αναπληρώτρια η Σία Αναγνωστόπουλου. Υφυπουργός αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό ο Τέρενς Κουίκ. Υφυπουργός γιά θέματα θρησκευμάτων, Μάρκος Μπόλαρης. Μιλάμε για ντριμ τιμ. Παίρνεις χαμπάρι με τη μία σε τι στιβαρά χέρια βρίσκεται η εξωτερική πολιτική της χώρας. Ειδικά ο Τέρενς Κουίκ είναι μία κατηγορία μόνος του.

ΣΤΑ 72 του χρόνια, χρωστάει 863 χιλιάρικα σε δάνειο. Στην εφορία 273.000 κι έχει πάρει και δέκα χιλιάρικα, από τον Λογαριασμό Αλληλοβοηθείας βουλευτών. Αυτός ο άνθρωπος φέρει την ιδιότητα του υφυπουργού εξωτερικών και περιφέρεται ανά τον πλανήτη. Κι όταν στην όγδοη δεκαετία της ζωής σου, χρωστάς ένα εκατομμύριο, όχι στον Σύριζα πας από τους ΑΝΕΛ αλλά ακόμα και με τον σατανά κάνεις νταραβέρι. Το θέμα λοιπόν δεν είναι ότι ο Μπόλαρης διάλεξε τη Θωμαρίτα και τη Χρυσηίδα. Το θέμα είναι ο Τσίπρας. Που διαλέγει Μπόλαρη και Τέρενς Κουίκ.

Τιμής ένεκεν στη μουσική επιλογή, Στέλιος Καζαντζιδης και Αράπικα Κορμιά.

https://www.youtube.com/watch?v=bxYBmr7u5NI&feature=youtu.be

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ