Άρης: Το διαβατήριο της τετράδας

Άρης: Το διαβατήριο της τετράδας

Θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ανοίγει το δρόμο για τον Άρη στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Νίκη, ακόμη και ισοπαλία, για τον Άρη στο ολυμπιακό στάδιο το Σάββατο θα τον κάνει πρώτο φαβορί για την τέταρτη θέση της τελικής βαθμολογίας.

Η βασική προϋπόθεση είναι φυσικά να νικήσει τον Ατρόμητο στο Χαριλάου αμέσως, τότε θα είναι τέταρτος από το βράδυ της 28ης αγωνιστικής και με νίκες στο φινάλε θα διατηρήσει τη θέση.

Κατά τα φαινόμενα μετά και τους πρώτους ημιτελικούς του κυπέλλου, η κατάταξη δεν παίζει κανένα ρόλο ως προς τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά το σενάριο των 53 ή 55 βαθμών είναι αυτό που θα επιτρέψει στην ομάδα να καταγράψει την καλύτερη συγκομιδή σε πρωτάθλημα με 16 ομάδες.

Κίνητρα πάντα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, ένα ακόμη για τον Άρη στο Σαββατιάτικο ματς είναι η πρώτη νίκη σε ντέρμπι εκτός έδρας, ενώ υπάρχουν επιπλέον και τα ατομικά ζητήματα.

Η σεζόν τελειώνει, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που δεν αποτελεί δεδομένο ότι θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στον Άρη. Άλλοι δεν έχουν συμβόλαιο μετά τον Ιούνιο, άλλοι έχουν αλλά δεν έχουν κερδίσει ακόμη την ιδιότητα του παραμένοντος. Όσοι από αυτούς αγωνιστούν θα θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Σάββα Παντελίδη και μια θέση στις θετικές εισηγήσεις του.

Σε κάτι άλλο τώρα: Είναι πια ο καιρός να ληφθούν και να υλοποιηθούν οι πρώτες αποφάσεις προγραμματισμού για τη νέα σεζόν. Θα είναι προς όφελος του κλαμπ να κλείσει όσο συντομότερα γίνεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων, η καθυστέρηση το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να στερήσει από την ομάδα το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα φιλικών αγώνων, που λόγω και της πίεσης χρόνου μέχρι την έναρξη των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι το μέσον για την ομογενοποίηση του νέου συνόλου και την ενσωμάτωση των νέων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ