Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε – έξι

Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε – έξι

Επανέρχομαι στο θέμα του γηπέδου γιατί έχει καταντήσει ανέκδοτο. Όποιος θέλει να πάρει ψήφους από Παναθηναϊκούς, τάζει και ένα γήπεδο.

Φυσικά όλοι αυτοί θα εξαφανιστούν μετά τις εκλογές ή θα αρχίσουν την… παραμύθα πως «ναι θα το κάνουμε, αλλά περιμένετε λίγο» και ο καιρός θα περνάει και ο Παναθηναϊκός θα κάνει το δρομολόγιο από ΟΑΚΑ σε Λεωφόρο και το αντίστροφο μέχρι να φτάσουμε στο 2040. Ή μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από τη δύση.

Για κάθε δήλωση που κάνει ο Βουλγαράκης, ο Μπακογιάννης και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος υποψήφιος δήμαρχος, πεθαίνει και ένας κορμοράνος στον Βοτανικό. Για κάθε υπόσχεση που δίνουν όλοι αυτοί που ψάχνουν τις ψήφους με το τουφέκι, διαλύεται και μια μακέτα ενός εκ των γηπέδων που θα έφτιαχναν στον Παναθηναϊκό οι προηγούμενοι.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αθηναίων θέλουν τους Παναθηναϊκούς στο πλευρό τους, θέλουν τις ψήφους από τους φίλους του τριφυλλιού που είναι εκατομμύρια στην Αθήνα και δε διστάζουν, δίχως να ξέρουν, να τάζουν νέο γήπεδο.

Που αν τους ρωτήσεις τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, θα σε κοιτάζουν με απορία μικρού παιδιού. Διότι δε γίνεται να ξέρεις τη διοικητική κατάσταση που βιώνει το τριφύλλι και να τάζεις με τόση ευκολία γήπεδο. Χωρίς ισχυρή διοίκηση και χωρίς διοίκηση διατεθειμένοι να σπρώξει χρήματα, γήπεδο δεν μπορεί να γίνει.

Να είναι σίγουροι όλοι αυτοί πως αν το καταφέρουν, τότε θα πάρουν στο πλευρό τους κάθε φίλο του Παναθηναϊκού, που εδώ και καμιά τριανταριά χρόνια γήπεδο ακούει και γήπεδο δε βλέπει.

Όποιος είναι τόσο ικανός ή τόσο… μάγκας, ας βάλει μπροστά το γήπεδο την επομένη των εκλογών. Με σοβαρότητα όμως. Όχι με «θα». Και οι Παναθηναϊκοί δε θα μεταναστεύσουν από την Αθήνα. Εδώ θα είναι και τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για να τους δώσουν την ψήφο τους.

Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια που παίζουν όλοι στην πλάτη του συλλόγου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ