Ο Μαρτίνς «βγάζει» σιγουριά για τον νέο Ολυμπιακό

Ο Μαρτίνς «βγάζει» σιγουριά για τον νέο Ολυμπιακό

Οι συζητήσεις του Πέδρο Μαρτίνς με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Πορτογάλος είναι σίγουρος για την «επόμενη μέρα» στο λιμάνι

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ξεκινήσει και ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει και τις πρώτες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο στόχος φυσικά δεν αλλάζει. Είναι πάντα ο ίδιος από την μέρα ίδρυσης του συλλόγου και είναι η κατάκτηση τίτλων. Μ’ αυτό το moto πορεύονται λοιπόν οι ερυθρόλευκοι και ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει με προσοχή την κάθε κίνηση για την «επόμενη μέρα» του Ολυμπιακού.

Κι αυτό φάνηκε όχι μόνο από τις κουβέντες του Μαρτίνς για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του, αλλά και με τον τρόπο που ασχολήθηκε ο προπονητής των ερυθρόλευκων με την καλοκαιρινή προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Το έψαξε πολύ ο Πορτογάλος και το συγκεκριμένο θέμα. Κι όταν είδε πως ήταν τελικά σίγουρος για την επιλογή του, το προπονητικό κέντρο δηλαδή στο Γκντανσκ, τότε έκανε και την εισήγησή του στην διοίκηση των πειραιωτών.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς «βγάζει» μια σιγουριά στις συζητήσεις του με την διοίκηση του συλλόγου, για την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει σίγουρος ότι η ομάδα που θα δημιουργήσουν οι ερυθρόλευκοι θα είναι σε θέση να πετύχει τους στόχους της.

Κι όταν λέμε να πετύχει τους στόχους της, εννοούμε φυσικά την επιστροφή στην κορυφή αλλά και την παρουσίαση ακόμα καλύτερου θεάματος. Και ο Μαρτίνς δείχνει μια σιγουριά, ότι με τις κινήσεις που θα γίνουν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Πορτογάλος προπονητής στο πλάνο των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν είναι φυσικά κάτι που έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στους ιθύνοντες των πειραιωτών και εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μαρτίνς θεωρεί πως δεν χρειάζεται να γίνουν πολλές κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο.

Ο Ολυμπιακός έχει «χτίσει» τον κορμό του από το περασμένο καλοκαίρι και ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά πως πρέπει να γίνουν λίγες και καλές στοχευμένες κινήσεις, ώστε οι ερυθρόλευκοι να παρουσιαστούν πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας ονόματα όπως αυτό του Βαλμπουενά, του Σλιμανί και άλλων παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Ο Μαρτίνς είναι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός της επόμενης χρονιάς θα μπορέσει να παίξει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό είναι φυσικά κάτι που ενθουσιάζει τους φιλάθλους των πειραιωτών.

Ο κόσμος θέλει να βλέπει καλή μπάλα και δεν υπάρχει πιο τρανή απόδειξη από τους 30.000 που πήγαν στο Καραϊσκάκη για να δουν το ματς με τον Ατρόμητο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ