Το κερασάκι στην ασπρόμαυρη φιέστα να το βάλει ο Ολυμπιακός

Το κερασάκι στην ασπρόμαυρη φιέστα να το βάλει ο Ολυμπιακός

Η Τούμπα θα φορέσει σήμερα τα γιορτινά της για να υποδεχθεί τους αυριανούς πρωταθλητές σ' ένα παιχνίδι, με την Λαμία, που μπορεί να τον στέψει από την Κυριακή πρωταθλητή, αν ο Ολυμπιακός βάλει το κερασάκι στην ασπρόμαυρη τούρτα.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και η Τούμπα θα φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί τους αυριανούς πρωταθλητές. Η αναμέτρηση με τη Λαμία, η προτελευταία που θα διεξαχθεί για φέτος στην Τούμπα, θα φέρει χιλιάδες κόσμο στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου θέλουν να ζήσουν με κάθε τρόπο αυτό το όμορφο συναίσθημα συμμετέχοντας στην γιορτή που θα στηθεί στις εξέδρες απόψε στην Τούμπα. Το σύνθημα που ακούγεται τον τελευταίο μήνα σε κάθε γήπεδο, όπου κι αν παίζουν οι Ασπρόμαυροι «δεν μπορώ να περιμένω», θα είναι σήμερα πιο επίκαιρο όσο καμιά άλλη φορά.

Το παιχνίδι με τη Λαμία, μπορεί και να αποδειχθεί ιστορικής σημασίας για τον ΠΑΟΚ, μιας και είναι πιθανό-σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν νικήσει στο Αγρίνιο να εξασφαλιστεί και μαθηματικά από σήμερα κιόλας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αυτό θα το γνωρίζουν άπαντες στην Τούμπα όταν συμπληρωθεί μιας ώρας παιχνιδιού καθώς εκείνη τη στιγμή θα έχει ολοκληρωθεί η αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει στις εξέδρες, αλλά και στους δρόμους της πόλης. Καλά θα κάνουν όσοι βρεθούν στο γήπεδο να έχουν φορτώσει καλά τα κινητά του για να αποθανατίσουν τις στιγμές.

Από την άλλη πολύ καλά κάνουν ο Λουτσέσκου και οι παίκτες που θέλουν πρώτα να τελειώσουν τη δουλειά τους και ύστερα να νιώσουν πρωταθλητές. Αν ο ΠΑΟΚ δεν φτάσει στους 75 βαθμούς, δεν είναι πρωταθλητής. Μόνο με τους 75 βαθμούς θα νιώσει μια σιγουριά, αλλά σε καμία περίπτωση χαλάρωση, γιατί προέχει κι ένας ακόμα εξίσου σημαντικός στόχος να κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Εδώ που έφτασαν, θα είναι αμαρτία να μην τον πετύχουν και αυτόν. Να γράψουν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να χαρίσουν στην ομάδα ένα επίτευγμα που θα είναι απλησίαστο μέχρι την επόμενη φορά

Για την ώρα, ας περιμένουμε την σημερινή γιορτή στην Τούμπα και ας ευχηθούμε ότι το κερασάκι στην Ασπρόμαυρη τούρτα θα το βάλει ο ίδιος ο Ολυμπιακός. Μετά θα απομένουν δύο γεμάτες εβδομάδες για να στηθεί το πιο ξέφρενο πάρτι που έχει γίνει ποτέ σε ελληνικό ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά και σε όλη την πόλη. Η στέψη θα γίνει στο ματς με τον Λεβαδειακό παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη του ανθρώπου που ανέστησε το Δικέφαλο και τον οδηγεί με σταθερά βήματα στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ