ΠΑΟΚ: Η δική του δυναστεία

ΠΑΟΚ: Η δική του δυναστεία

Την Κυριακή στη Λάρισα, ο ΠΑΟΚ, βάζει ένα μεγάλο τέλος στην Ερυθρόλευκη παντοκρατορία, με το νέο βασιλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου να στέφεται πρωταθλητής και να ξεκινάει τη δική του δυναστεία.

Κάτι τέτοιες στιγμές λες πως ο χρόνος σταμάτησε αντί να πάει πιο γρήγορα. Τα δευτερόλεπτα μοιάζουν με ώρες και τα λεπτά με αιώνες. Θες όλα να πάνε πιο γρήγορα. Αυτές οι ημέρες μέχρι την Κυριακή (14/4) θα περάσουν μαρτυρικά. Θα κόβεις βόλτες στην πόλη και θα σου φαίνεται ότι είναι άδεια. Θα κοιτάς τον Λευκό Πύργο και θα σκέφτεσαι τι θα γίνει σε δυο βδομάδες. Δεν θα έχει διάθεση να πειράξεις ούτε Αρειανό, ούτε Ηρακλειδέα. Αυτή η εβδομάδα θα είναι η χειρότερη ακόμα και από τα 34χρόνια που έκανε ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής την 28η αγωνιστική στο γήπεδο της Λάρισας. Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τους Ασπρόμαυρους από τον τίτλο με την ΑΕΛ, λόγω δυναμικότητας, να μη δείχνει ικανή, να τον κοντράρει παρότι θα υπάρχει πολύ άγχος στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση με τη Λαμία. Και, μετά, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, θα γίνει η φιέστα. Μία και καμία έμειναν για τη στέψη του νέου βασιλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί η διοίκηση της Λάρισας να ανακοίνωσε πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την μεταξύ τους αναμέτρηση, όμως ο κόσμος της ομάδας έχει επιδοθεί σ’ ένα κυνήγι για την αναζήτηση… του χαμένου θησαυρού. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό, στο να βρεθούν έστω και μεμονωμένα οπαδοί της ομάδας στις κερκίδες, μετά την απόφαση του Αλέξη Κούγια, όμως κάνουν τα πάντα για να είναι παρών στο πάρτι τίτλου που θα στηθεί μετά το τέλος του αγώνα.

Ωραίες στιγμές θα βιώσουν όσοι βρεθούν στο AEL FC Arena. Το πάρτι του τίτλου που θα στηθεί στα αποδυτήρια, στο λεωφορείο της αποστολής, αλλά και στην άφιξη της ομάδας στο Μακεδονία Παλλάς καλά θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να το καλύψει ζωντανά μέσα από τα social media που διαθέτει. Πλέον τα βιντεάκια που ετοιμάζονται μετά από κάθε αναμέτρηση δεν θα φτάνουν για να καλύψουν την ηδονή που θα αισθάνεται ο κάθε ΠΑΟΚτσής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ιερή υποχρέωση της διοίκησης, του τεχνικού τιμ, αλλά και τον παικτών είναι με την επιστροφή της ομάδας από την Λάρισα, να κάνουν μια στάση και στο μνημείο των φιλάθλων του Δικεφάλου στην περιοχή των Τεμπών. Να αποτίσουν φόρο τιμής σε όλα αυτά τα παιδιά που έφυγαν από το σπίτι τους και δεν επέστρεψαν πότε για να δουν την καψούρα τους την πιο μεγάλη. Να τους μεταφέρουν τα ευχάριστα νέα πως η αγαπημένη τους ομάδα μετά από 34χρονια κατακτά και πάλι το πρωτάθλημα. Σίγουρα απ’ εκεί ψηλά όπου ζουν θα χαίρονται και θα τραγουδούν το «είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές».

Από την επόμενη Κυριακή, ο ΠΑΟΚ θα «πετάξει» μια και καλή τον Ολυμπιακό από τον θρόνο του. Η δυναστεία του Δικεφάλου μόλις ξεκίνησε. Λίγο υπομονή μέχρι το επόμενο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ