Η ΑΕΚ δεν ονειρεύεται πια, χτίζει το μέλλον της

Η ΑΕΚ δεν ονειρεύεται πια, χτίζει το μέλλον της

Γήπεδο για το ποδόσφαιρο, κλειστό για το μπάσκετ, υποδομές για όλα τα τμήματα, αυτή είναι η νέα ΑΕΚ των έργων και όχι των λόγων και των υποσχέσεων.

Βλέπεις στη Νέα Φιλαδέλφεια τι γίνεται. Σηκώνονται εξέδρες. Πέφτουν μπετά. Το νέο σπίτι αρχίζει να παίρνει την τελική του μορφή. Η ΑΕΚ χτίζει το νέο της γήπεδο. Με τις λεπτομέρειες να δημοσιοποιούνται σιγά σιγά, κατανοείς ότι θα είναι ένα στολίδι-καμίνι. Στολίδι για την ΑΕΚ, καμίνι για τους απέναντι. Με την υπογραφή και τις προσπάθειες του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Βλέπεις τι γίνεται και στο μπάσκετ. Ο πιο αγνός ΑΕΚτζής των τελευταίων ετών που ασχολήθηκε παραγοντικά με το σύλλογο θέλει να φτιάξει στα Λιόσια μια πόλη για την ΑΕΚ. Κλειστό μπάσκετ, χώρους για τις Ακαδημίες και τα ομαδικά τμήματα της ερασιτεχνικής. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει όραμα, έχει στόχους και προσπαθεί να τους υλοποιήσει. Για την ομάδα του.

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα και το μπάσκετ θα στεγαστεί σε κλειστό 10.000 θέσεων και τα τμήματα θα βρουν… σπίτι.

Σε συνδυασμό με ότι κατασκευάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και με το τι γίνεται στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για την πρώτη ομάδα και τις Ακαδημίες, καταλαβαίνει κανείς, φίλος ή εχθρός, ότι η ΑΕΚ σταμάτησε να ονειρεύεται. Χτίζει. Το σήμερα, το αύριο.

Και όταν όλα θα ολοκληρωθούν με το καλό, τότε ο σύλλογος θα πάρει τα πάνω του. Θα ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Θα μιλάμε πλέον για μια άλλη ΑΕΚ. Αυτή που πρώτοι… βλέπουν να έρχεται οι απέναντι. Για αυτό και ο πόλεμος. Κάθε είδους.

Και αν χάθηκε ένα πρωτάθλημα δεν θα συνιστά αυτό καταστροφή. Πάνε αυτές οι εποχές που η ΑΕΚ… χανόταν επειδή δεν έπαιρνε τον τίτλο. Τώρα έχει φτιάξει όλα αυτά που πρέπει και συνεχίζει να τα φτιάχνει, ώστε να έρθουν οι χαρές, αλλά και στις απογοητεύσεις να μην γκρεμίζονται τα πάντα.

Την ώρα που στους άλλους μεγάλους συλλόγους της χώρας υπάρχουν μεγάλα προβλήματα και οι διοικήσεις δυσκολεύονται να ανταποκριθούν ή δεν έχουν πλάνο ή δεν έφτιαξαν ποτέ υποδομές ή δεν έχουν γήπεδα που να ανήκουν στους ίδιους τους συλλόγους, η ΑΕΚ τους προσπερνά. Και βλέπει μπροστά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ