Ο ΠΑΟΚ είναι ξανά πρωταθλητής

Ο ΠΑΟΚ είναι ξανά πρωταθλητής

Ο Δικέφαλος έχει ήδη κερδίσει μέσα στα γήπεδα το φετινό πρωτάθλημα, όπως είχε κερδίσει και το περσινό πριν το κλέψουν στα δικαστήρια.

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει για δεύτερη σερί χρονιά το πρωτάθλημα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! Φυσικά βάζω στην εξίσωση και το περσινό που κλάπηκε από την ΑΕΚ (για το οποίο όπως και ο Λουτσέσκου μια ζωή θα το λέω ξανά και ξανά…) και θα εξηγήσω για πολλοστή φορά τι εννοώ.

Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει μαζέψει 75 βαθμούς μέσα στα γήπεδα, αλλά στα χαρτιά έχει 73 καθώς τον συνοδεύει και το -2 από πέρυσι. Εδώ και καιρό (μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα με 3-1 στις 10 Φεβρουαρίου) ξέραμε ότι οι 75 βαθμοί είναι το ταβάνι του Ολυμπιακού ακόμη και αν κερδίσει όλα τα ματς, οπότε αγωνιστικά ο Δικέφαλος έχει ήδη κερδίσει τον φετινό τίτλο (έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας έχοντας κερδίσει δύο φορές φέτος τον Ολυμπιακό). Μένει να το πιστοποιήσει και στα χαρτιά με άλλους δύο βαθμούς στις τρεις αγωνιστικές που μένουν.

Πέρυσι η ΑΕΚ έκλεψε τον τίτλο στα δικαστήρια, αλλά μέσα στα γήπεδα ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κέρδισε τους περισσότερους βαθμούς και μάλιστα με ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα που δεν έγινε ποτέ (με το θέατρο του Γκαρθία) και χάθηκε στα χαρτιά.

Η ΑΕΚ μάζεψε 67 βαθμούς μέσα στο γήπεδο και έκλεψε το τρίποντο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στα δικαστήρια (με τη δήθεν τρομοκράτηση των παικτών της από τη φωτογραφία με το όπλο στη ζώνη του Σαββίδη), παρότι έχανε με 1-0 (τελικά ο Κομίνης μέτρησε έστω στα αποδυτήρια το γκολ του Βαρέλα όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνος).

Ο ΠΑΟΚ πέρυσι κέρδισε 70 βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους (μαζί με το 1-0 επί της ΑΕΚ) σε 29 ματς (χωρίς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό), αλλά για του κλέψουν τον τίτλο έπρεπε να γίνουν όργια στα δικαστήρια! Τελικά του έκλεψαν ένα τρίποντο (αυτό με την ΑΕΚ) και του αφαίρεσαν τρεις βαθμούς από το περσινό πρωτάθλημα και άλλους δύο από το φετινό.

Το γεγονός είναι ότι ο ΠΑΟΚ δύο συνεχόμενα χρόνια μαζεύει τους περισσότερους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά μόνο φέτος θα πανηγυρίσει στο τέλος τον τίτλο του πρωταθλητή. Φαίνεται ότι ίσως τελικά αυτά που έκαναν πέρυσι στον ΠΑΟΚ να τους γυρίζουν μπούμερανγκ.

Η πίκρα της περσινής χρονιάς, η οργή από την αδικία και η επιθυμία για εκδίκηση ατσάλωσαν ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ και οι απαντήσεις που δίνει τη φετινή χρονιά είναι αποστομωτικές.

Και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η χρονιά δεν τελειώνει! Υπάρχει και το Κύπελλο. Εκεί που οι παίκτες της ΑΕΚ λένε ότι θέλουν εκδίκηση για τους χαμένους τελικούς του Βόλου και του ΟΑΚΑ. Τα λένε αυτά αυτοί που έκλεψαν το περσινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ! Αν οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν μια φορά εκδίκηση για τους δύο σερί χαμένους τελικούς από τον ΠΑΟΚ, τότε οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να θέλουν 10 φορές εκδίκηση για την περσινή κλοπή της ΑΕΚ.

Κι όπως λέει και ο φίλος μου ο «Ισοβίτης» με το γνωστό του χιούμορ: «Θέλω κάθε χρόνο τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ μέχρι το 2026, στα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας, και κάθε χρόνο να τους κερδίζουμε. Να μας βλέπουν στους εφιάλτες τους…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ