Διόρθωσε δύο «ατέλειες»!

Διόρθωσε δύο «ατέλειες»!

Ο Ολυμπιακός και άλλαξε νοοτροπία, αλλά και απέκτησε δύναμη στις πτέρυγες της επίθεσης!

Προφανώς και θα μπει θετικό πρόσημο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για να φτιάξει καινούργια ομάδα-καθώς αυτή ήταν η αφετηρία των ερυθρόλευκων, άσχετα αν το ξεχνάμε επειδή οι παίκτες του Μαρτίνς αποδίδουν τόσο καλά και προσφέρουν το καλύτερο θέαμα.

Το να βάζεις 20 νέους παίκτες στο ρόστερ σου είναι εγχείρημα το οποίο δεν θα τολμούσαν πολλοί, όμως το έκανε η ηγεσία του Ολυμπιακού και κράτησε μόλις τέσσερις παίκτες από την προηγούμενη ομάδα, τους Φορτούνη, Ομάρ, Σισέ και Κούτρη με τους οποίους ασχολούνται και αρκετοί σκάουτερ ξένων συλλόγων κι αυτή η παράμετρος δικαιώνει την επιλογή των ερυθρόλευκων.

Από και κει πέρα για να φτάσει μέχρι εδώ ο Ολυμπιακός, στο σημείο να αποδίδει τέτοια μπάλα είναι σαφές ότι διόρθωσε δύο βασικές ατέλειες που είχε τα προηγούμενα χρόνια, ακόμη και σε αυτά που έπαιρνε συνεχώς το πρωτάθλημα.

Πρώτα από όλα οι παίκτες του έχουν διαφορετική νοοτροπία και δεν τα παρατάνε τα παχνίδια επειδή έχουν μείνει χωρίς στόχο. Ο Μαρτίνς κατορθώνει να κρατά τους παίκτες του σε εγρήγορση, αλλά και αυτοί ίσως επειδή νιώθουν και νέοι στο Ρέντη έχουν την όρεξη να κερδίσουν ακόμη περισσότερους πόντους στην εκτίμηση όχι μόνον του προπονητή και της διοίκησης, αλλά και των οπαδών του συλλόγου.

Δεύτερον για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο Ολυμπιακός και να διασπά με μεγαλύτερη άνεση την κλειστή άμυνα απέκτησε δύναμη στις πτέρυγες, όπου από τον Σεμπά και τον Πάρντο που είχε επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα πορεύεται τώρα με τους Ποντένσε, Μασούρα και Ζιλ Ντίας κι ενώ είχε ξεκινήσει τη σεζόν με τον πολύ πιο έμπειρο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Ποντένσε δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά ούτε με τον Σεμπά, ούτε με τον Πάρντο, ούτε καν με τον Μάριν που πέρυσι έπαιξε από ανάγκη στην άκρη και δεν τα πήγε άσχημα. Ο «μίνι» είναι αυτός που μας γεμίζει με εικόνες, καθώς η πορεία του με την μπάλα στα πόδια μέχρι να φτάσει στο σημείο να τελειώσει μία φάση, κυρίως με τροφοδοσία συμπαίκτη του και λιγότερο με δική του εκτέλεση, σε κάνει να πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο το εισιτήριο που πληρώνεις ή συνδρομή που καταβάλεις για τα συνδρομητικά κανάλια.

Κι από τη στιγμή που ο Λάζαρος έμεινε υποχρεωτικά στα πιτς, λόγω του τραυματισμού του, ήρθε ο Μασούρας να μπει όσο πιο γρήγορα γινόταν στο παιχνίδι και να έχει καταφέρει να λύσει αυτός την εξίσωση του πρώτου γκολ και μάλιστα σε τέσσερα παιχνίδια.

Από τη στιγμή που ο Μαρτίνς διαθέτει την τετράδα με τους Ομάρ, Κούτρη, Τσιμίκα και Τοροσίδη στα πλάγια της άμυνας. τότε οι εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν χρειάζεται να παίζουν στη γραμμή, αλλά κινούνται εσωτερικά και δεν είναι λίγες οι φορές που πατάνε και περιοχή και κάνουν πολύ πιο δύσκολη τη ζωή της αντίπαλης άμυνας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ