Σολδάνο: Το πρότζεκτ του Αργεντινού και το πλάνο του Μαρτίνς

Σολδάνο: Το πρότζεκτ του Αργεντινού και το πλάνο του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός σχεδιάζει το ρόστερ της νέας σεζόν και ο Σολδάνο θα έχει σημαντικό ρόλο στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς. Η διαχείριση του 24χρονου φορ και οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για τον λάτιν στράικερ.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε τον περασμένο Γενάρη στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο από την Ουνιόν Σάντα Φε, κάνοντας μια επένδυση με τον 24χρονο λατινοαμερικάνο σέντερ φορ.

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι παίκτες που έρχονται για πρώτη φορά από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη χρειάζονται ένα διάστημα για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Αυτό ακριβώς έγινε και στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο, κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς οι διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού είναι μεγάλες.

Αυτό είναι κάτι που το ήξερε ο προπονητής των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς και γι’ αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού θέλησε να διαχειριστεί με τον σωστό τρόπο τον νεαρό σέντερ φορ.

Ο έμπειρος κόουτς των ερυθρόλευκων γνωρίζει πολύ καλά αυτά που μπορεί να δώσει ο Σολδάνο στην ομάδα του λιμανιού. Έχει εμπιστοσύνη στον Αργεντινό σέντερ φορ και θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπολογίζει πολύ στον Σολδάνο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Στο μυαλό του Μαρτίνς ο Σολδάνο έχει ξεκάθαρο και σημαντικό ρόλο στην ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον 49χρονο τεχνικό να εκτιμά πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επενδύσει στον λατινοαμερικάνο φορ.

Ο Αργεντινός στράικερ χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής στον Ολυμπιακό όπως προαναφέραμε κι αυτό ήταν αναμενόμενο. Τα πράγματα όμως θα είναι πολύ διαφορετικά την επόμενη σεζόν για τον Σολδάνο, καθώς θα κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο.

Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Σολδάνο και θεωρεί πως είναι στο στυλ σέντερ φορ που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει μιλήσει πολύ με τον παίκτη στο Ρέντη.

Ο Μαρτίνς έχει τονίσει στον Σολδάνο πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά που κάνει καθημερινά στο Ρέντη και ότι η νέα σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική σε ότι αφορά τον χρόνο συμμετοχής που θα έχει ο Αργεντίνος φορ.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει ξεκάθαρο πλάνο στο μυαλό του για την επόμενη σεζόν σε ότι αφορά τον Σολδάνο και για τον Μαρτίνς είναι δεδομένο πως ο Αργεντινός θα έχει σημαντικό ρόλο στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο 49χρονος προπονητής των ερυθρόλευκων έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια στους συνεργάτες του για τον Σολδάνο και μάλιστα ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι ότι ο Αργεντίνος κάνει μεγάλη προσπάθεια σε κάθε προπόνηση στο Ρέντη.

Ο Σολδάνο γνωρίζει κι αυτός απ’ την πλευρά του πως όλα θα είναι διαφορετικά τη νέα σεζόν και ότι έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία για να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι αποφασισμένος να δώσει το 100% για να πετύχει κι αυτό ακριβώς περιμένει από τον λατινοαμερικάνο στράικερ και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ