Το καλό πράμα (Πόνσε) πληρώνεται

Το καλό πράμα (Πόνσε) πληρώνεται

Ο πιο άμεσος και γρήγορος δρόμος για να έχει το κεφάλι της ήσυχο είναι να βρει τον τρόπο η ΑΕΚ να κρατήσει δικό της τον Εζεκίελ Πόνσε.

Το ξέρει καλύτερα ο ίδιος από όλους μας. Για να πάρεις κάτι καλό, για να έχει κάτι που αξίζει, κάτι που κάνει τη διαφορά πρέπει να πληρώσεις. Ο Εζεκίελ Πόνσε είναι ένα φορ τοπ κλάσης. Χρειάζονται πολλά χρήματα και πολλά πράγματα για να τον κάνει δικό της η ΑΕΚ. Και για να το καταφέρει η Ενωση πρέπει να βρει τον τρόπο. Χρήματα και τις κατάλληλες διασυνδέσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει είτε να κινηθεί για τον Σέρχιο Αραούχο που επίσης κοστίζει αρκετά, αλλά δεν έχει τόσο συνεπές σκοράρισμα και δεν είναι στην ηλικία που η επένδυση θα έχει απόσβεση. Πέραν των δύο, η ΑΕΚ θα πρέπει να ψάξει πολύ και να βρει ένα νέο deal δανεισμού με έναν σέντερ φορ σε παραγωγική ηλικία. Και δεν είναι εύκολο να βρεις νέο Πόνσε αμέσως μετά τον πρώτο. Το ρίσκο θα είναι μεγάλο και η ΑΕΚ δεν μπορεί να το πάρει σε ένα κρίσιμο καλοκαίρι για την πορεία της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Σε ένα καλοκαίρι που πρέπει να προσπαθήσει εντός και εκτός γηπέδου πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Για αυτό και ο πιο σύντομος δρόμος είναι ο Πόνσε. Το deal με τον Αργεντίνο. Να βρεις τον τρόπο να πείσεις τον ίδιο και την Ρόμα. Και με χρήματα, αλλά όχι μόνο με χρήματα. Με την προοπτική, το συμβόλαιο που θα αφήνει στον παίκτη την αίσθηση ότι δεν θα είναι δέσμιος σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει να δώσει πολλά.

Σε αυτό την υπόθεση θα κριθούν πολλά και πολλοί. Η τακτική του Μελισσανίδη, η διάθεση του να επενδύσει σε ένα παίκτη που όλοι βλέπουν την απόσβεση. Η τακτική των στελεχών της ΑΕΚ απέναντι στον παίκτη, τον πατέρα του και την Ρόμα. Και ο Μανόλο Χιμένεθ με την άποψη του για τον Αργεντίνο και αν κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε αυτόν και τον Αραούχο τον οποίο έφερε δις ως δανεικό στην ΑΕΚ. Και άστον να ονειρεύεται και τους δύο ο Μανόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ