ΠΑΟΚ: Η ασπρόμαυρη κυριαρχία δεν είναι συγκυρία

ΠΑΟΚ: Η ασπρόμαυρη κυριαρχία δεν είναι συγκυρία

Ο ΠΑΟΚ επενδύει πολλά χρήματα και στις Ακαδημίες έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στο μέλλον εκτός από το παρόν και την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος.

Κάθε εβδομάδα που περνάει ο ΠΑΟΚ κερδίζει και έναν τίτλο στο ποδόσφαιρο!

Τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου ήταν η ομάδα Νέων Κ19 που εξασφάλισε και το φετινό πρωτάθλημα (μετά το περσινό) και μάλιστα παραμένοντας αήττητη! Τα παιδιά του Γκαρσία έχουν φτάσει σε ρεκόρ 23-1-0 με 67-17 γκολ. Πριν λίγες μέρες οκτώ νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν βασικοί στην εθνική Νέων! Δεν ήταν τυχαίο αυτό…

Την προηγούμενη Κυριακή (7/4) ήρθε ο τίτλος και για την ομάδα Νέων Κ15. Αήττητη το πήρε και αυτή (με ρεκόρ 17-1-0 και 63-6 γκολ!) κερδίζοντας στον τελικό τον Άρη με 3-1. Μάλιστα φέτος τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ μέτρησαν 5Χ5 νίκες επί των κιτρίνων με 19-2 γκολ (1-0, 3-0, 5-1, 7-0 και 3-1). Από αυτήν την ομάδα, οκτώ παιδιά κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων. Ούτε αυτό είναι τυχαίο…

Την προσεχή Κυριακή (14/4) ίσως κλειδώσει τον τίτλο και μαθηματικά η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο θα γίνει εφόσον κερδίσει μέσα στη Λάρισα. Και αν δεν κλειδώσει τώρα ο τίτλος, ο Δικέφαλος θα έχει άλλες δύο ευκαιρίες να τα καταφέρει, με Λεβαδειακό στην Τούμπα και με Γιάννινα εκτός. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει ρεκόρ 24-3-0 και 58-13 γκολ! Αήττητη είναι και αυτή φέτος. Τα 110 εκ. ευρώ που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδη σε επτά χρόνια αποδίδουν καρπούς και έχουν κάνει τον Δικέφαλο πρώτη δύναμη στην Ελλάδα.

Αήττητη είναι και η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία υπάγεται στον ΑΣ αλλά έχει σαρώσει τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Φέτος έχει μόνο νίκες (16Χ16) με 89-5 γκολ και χρειάζεται άλλα δύο τρίποντα για να σφραγίσει άλλο ένα πρωτάθλημα. Πιθανότατα θα είναι αήττητο κι αυτό και θα κλειδώσει σε περίπου δύο εβδομάδες!

Τέλος τον τίτλο θα διεκδικήσει στην κατηγορία της και η ομάδα Νέων Κ17 του ΠΑΟΚ. Είναι το μοναδικό τμήμα της ΠΑΕ που συμμετέχει σε διοργάνωση της Super League, το οποίο έχει γνωρίσει ήττα φέτος! Με ρεκόρ 15-6-2 και γκολ 74-16 έχει κατακτήσει την 1η θέση του Βόρειου ομίλου, έχει προκριθεί στο «final 4» και θα διεκδικήσει ξανά το τρόπαιο.

Συνολικά όλα μαζί τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ (Άνδρες, Κ19, Κ17, Κ15 και Γυναίκες) μετρούν 95 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες!!!

Όπως πάνε τα πράγματα φέτος όλοι οι τίτλοι του ποδοσφαίρου είναι πολύ κοντά στο να καταλήξουν στην Τούμπα!

Καμία ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει πετύχει κάτι ανάλογο και ο ΠΑΟΚ θέλει να γίνει ο πρώτος που θα τα καταφέρει.

Η επιτυχία του όμως δεν είναι ευκαιριακή η συγκυριακή. Και μεγάλες επενδύσεις έχουν γίνει (μετά την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη τον Αύγουστο του 2012) και θα συνεχίσουν να γίνονται και σωστή και μεθοδική δουλειά γίνεται, ειδικά στα τμήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχει φτάσει σε σημείο θα βάζει κάθε χρόνο 2,5 εκ. ευρώ στα τμήματα υποδομών του, ένα νούμερο το οποίο είναι εφάμιλλο με το μπάτζετ πολλών ομάδων της Super League!

Έτσι φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ