Παναθηναϊκός: Στο… βάθος η Ρεάλ

Παναθηναϊκός: Στο… βάθος η Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός παίζει στην Α1, αλλά στο μυαλό του και στο πλάνο του είναι μόνο τα ματς στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Το… πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει των αγώνων με τη Ρεάλ Μαδρίτης προχωρά εν μέσω επίσημων αγώνων για το πρωτάθλημα της Α1.

Η ελλιπής και «άδεια» ψυχολογικά ΑΕΚ δεν μπορούσε να κοντράρει τους πράσινους στο «ντέρμπι του ΟΑΚΑ», καθώς φαίνεται πως ο αποκλεισμός από τη Μπάμπεργκ, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Ρικ Πιτίνο να ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν με απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Είναι σαφές πως η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και τα προβλήματα της ΑΕΚ την έκαναν μεγαλύτερη.

Το θέμα όμως για τον Ιταλοαμερικανό δεν είναι να κερδίσει απλώς τον επόμενο αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι να μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να παίξει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος που υπάρχει μπροστά και οι παίκτες με τη συμπεριφορά τους μέσα στα ματς δείχνουν να έχον αντιληφθεί τι ακριβώς θέλει να κάνει ο προπονητής.

Ένα από τα στοιχεία που έπρεπε να προσέξει ο Πιτίνο ήταν ο αγωνιστικός ρυθμός του Λοτζέσκι, αλλά και η αυτοπεποίθηση του Λεκαβίτσιους. Και οι δυό τους έχουν να καλύψουν αρκετό έδαφος ο μεν λόγω του τραυματισμού του, ο δε λόγω της κακής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Τα παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι απαιτητικά και όλοι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν. Γι’ αυτό και ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσπαθεί να έχει τους πάντες στην… πρίζα

Την ίδια στιγμή ο Πιτίνο βέβαια ξεκούρασε τους Παπαπέτρου και Καλάθη δίνοντάς τους λίγο χρόνο συμμετοχής.

Το παιχνίδι πέρασε, κανείς δεν στέκεται προφανώς στην «κατοστάρα» και πλέον το ματς με τον Προμηθέα είναι το τελικό τεστ πριν από τις «μάχες» με τους Ισπανούς.

Ο Λάνγκφορντ έκανε λάθος πηγαίνοντας στον διαιτητή να διαμαρτυρηθεί και πήρε τεχνική ποινή για ένα φάουλ. Ο Πιτίνο του «έβαλε χέρι» κι εκείνος αντέδρασε. Αμέσως μόλις τελείωσε το ημίχρονο ο προπονητής κάλεσε τον παίκτη στο γραφείο του και του «τα είπε» σε άγριο τόνο. Το θέμα λύθηκε και μένει να δουμε αν θα ξανασυμβεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ