Ο Καρέλης θα αποτελούσε ιδανική λύση στον «νέο» Παναθηναϊκό

Ο Καρέλης θα αποτελούσε ιδανική λύση στον «νέο» Παναθηναϊκό

Τους ξέρει και τον ξέρουν, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και να έχει την ίδια επιτυχία. Ο Καρέλης είναι αυτό που λέμε… win – win situation.

Όσο οι μέρες περνάνε, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε πως ο Παναθηναϊκός της νέας περιόδου θα επιχειρήσει να είναι μια ομάδα διαφορετική από τη φετινή. Δε θα αλλάξει κάτι στο ήδη δομημένο από το περασμένο καλοκαίρι από τους Δώνη – Νταμπίζα πρότζεκτ, δηλαδή στο ότι στόχος είναι να εξελίξουν τα νέα παιδιά.

Αλλά σίγουρα οι μεταγραφές του θα είναι διαφορετικού σκεπτικού και άλλου επιπέδου από τις περσινές, με δεδομένο βέβαια πως θα εξασφαλίσει την αδειοδότησή του.

Με λίγα λόγια, εκεί που έψαχνε «λαχεία» τύπου Χατζηθεοδωρίδη, Έλληνες και μικρούς, τώρα θα αναζητεί «λαχεία» τύπου… Αμπέντ. Ξένους, φτηνούς, σε καλή ηλικία, που θα μπορούν να έρθουν και να «κουμπώσουν» σε αυτό που ο Δώνης εδώ και ένα χρόνο «δουλεύει».

Όπως θα αναζητήσει και πιο έμπειρους, οι οποίοι θα μπορούν να του κάνουν τη διαφορά και θα ψάχνουν κι εκείνη νέα κίνητρα στην καριέρα τους. Επιλογές τύπου… Καρέλη, δηλαδή, για τον οποίο σας ενημερώσαμε το πρωί πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού και πως αν οι συνθήκες το επιτρέπουν θα γίνει σοβαρή προσπάθεια απόκτησής του.

Ο Καρέλης αποτελεί μια επιλογή ιδανική για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζει το περιβάλλον, τον ξέρουν καλά όλοι στην ομάδα, τον εκτιμούν απεριόριστα και σαν ποδοσφαιριστή και σαν χαρακτήρα, είναι ένα παιδί που έχει χαμηλά το κεφάλι και δουλεύει πολύ.

Το κυριότερο, όμως, είναι πως τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ταιριάζουν γάντι και κουμπώνουν στα πλάνα του Δώνη. Παίκτης που μπορεί να παίξει και σαν «εννιάρι» και σαν δεύτερος επιθετικός σε 4-4-2 – το έκανε πολύ συχνά με τον Μπεργκ – και φυσικά και σαν εξτρέμ που πατάει στην περιοχή και σκοράρει στο 4-3-3.

Σαφώς, όπως επισημάναμε και το πρωί, δεν αποτελεί μια εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται χρόνος και θα πρέπει να κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι για να προχωρήσει μια τέτοια μεταγραφή με τα υπάρχοντα δεδομένα στον Παναθηναϊκό και με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Όμως αν καταφέρει να κάνει μια τέτοιου είδους μεταγραφή, θα πρόκειται για «μήνυμα» πως η διαφοροποίηση που έρχεται θα είναι προς το πολύ καλύτερο και πιο ποιοτικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ