Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη του κόσμου, το μεγαλύτερο κέρδος

Ολυμπιακός: Η εμπιστοσύνη του κόσμου, το μεγαλύτερο κέρδος

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την σεζόν στο Καραϊσκάκη απέναντι στην Ξάνθη και ο κόσμος ετοιμάζεται για sold out. Η απίστευτη στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού αποδεικνύει πως κάτι καλό δημιουργείται.

Ο Ολυμπιακός ρίχνει «αυλαία» στο Καραϊσκάκη για τη φετινή σεζόν. Μια σεζόν πολύ διαφορετική από όλες τις προηγούμενες. Μια σεζόν που τελειώνει χωρίς τίτλο, πράγμα ασυνήθιστο για τον Ολυμπιακό των συνεχόμενων επιτυχιών την τελευταία 20ετία και βάλε. Μια σεζόν όμως άκρως διδακτική για το μέλλον.

Μια σεζόν που άνοιξε τον δρόμο για κάτι σπουδαίο. Και αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν για ευνόητους λόγους, ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει τις «απαντήσεις». Η εμπιστοσύνη του ερυθρόλευκου λαού αποτελεί το μεγαλύτερο κέρδος για τη φετινή σεζόν στο μεγάλο λιμάνι. Οι τίτλοι προφανώς είναι ο στόχος του Ολυμπιακού ιστορικά. Και σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, ακόμη και σε χρόνια εξυγίανσης, να μην καταφέρνει ο Ολυμπιακός να φτάνει στον στόχο του.

Όμως, ίσως για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του, ο οργανισμός Ολυμπιακός είδε μπροστά, με απόλυτη ψυχραιμία και πίστη σε μια σπουδαία προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Και το πόσο σωστά έκρινε η διοίκηση του Ολυμπιακού αποδεικνύεται στην πράξη, όχι μόνο από την δουλειά που βγάζουν στο γήπεδο Μαρτίνς και ερυθρόλευκοι, αλλά από την εντυπωσιακή στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη στην τελευταία του εντός έδρας «παράσταση» και το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο. Δεν θα πανηγυρίσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα. Θα επιβραβεύσουν όμως μια ομάδα που αφήνει μεγάλες προσδοκίες για το άμεσο μέλλον.

Έναν προπονητή που κατάφερε να δείξει έργο όσο το δυνατόν γρηγορότερα αναλαμβάνοντας ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα, της δημιουργίας μιας νέας ομάδας από την αρχή. Και παρότι δεν μπόρεσε να φέρει τίτλο στην ομάδα κέρδισε το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας στη νέα σεζόν που έρχεται. Ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν καλό ποδόσφαιρο και πάλεψαν κόντρα σε πολλά εμπόδια για να πετύχουν.

Μια νέα ομάδα που κέρδισε την στήριξη του συλλόγου και κυρίως την εμπιστοσύνη του άκρως απαιτητικού κόσμου του Ολυμπιακού. Ένας κόσμος που έχει μάθει στους τίτλους αλλά και που δείχνει μια εντυπωσιακή ωριμότητα βλέποντας το δάσος και όχι το δέντρο. Για αυτό και στο εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά ματς με την Ξάνθη οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα γεμίσουν το Καραϊσκάκη όπως έκαναν και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο.

Για αυτό σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν παίρνει πρωτάθλημα, σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ γράφει ιστορία κατακτώντας μετά από 34 χρόνια το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα μαζέψει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο του από κάθε άλλη ομάδα.

Κόσμος που με την εμπιστοσύνη που δείχνει σε διοίκηση, προπονητή και παίκτες δίνει τεράστια ώθηση για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί του χρόνου τέτοια εποχή στον «Ναό» την κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ