Η εποχή της κυριαρχίας του ΠΑΟΚ είναι μόλις στην αρχή της

Η εποχή της κυριαρχίας του ΠΑΟΚ είναι μόλις στην αρχή της

Είναι το τελευταίο βράδυ που θα κοιμηθούμε χωρίς πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια πριν κλειδώσει ο τίτλος για τον Δικέφαλο στη Λάρισα.

Ξέρετε τι έχει εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη την τελευταία εβδομάδα; Οι πυρσοί!

ΠΑΟΚ σ’ αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας, sold out στους πυρσούς δεν έκανε κανένας!

Έγινε κι αυτό…

Πυρσοί, καπνογόνα, κροτίδες, βεγγαλικά έγιναν καπνός.

Η πόλη θα πάρει φωτιά!

Για την ακρίβεια όλη η εθνική οδός θα πάρει φωτιά από τα Τέμπη (στο μνημείο για τους έξι αδικοχαμένους ΠΑΟΚτσήδες είναι το ραντεβού για την υποδοχή των πρωταθλητών) που θα ξεκινήσει το πάρτι μέχρι τον Λευκό Πύργο που θα καταλήξει η παρέλαση των πρωταθλητών.

Ο Λαός του Δικέφαλου ζει σε μια παράνοια τον τελευταίο καιρό. Ειδικά αυτήν την εβδομάδα που μπορεί να τελειώσει και μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος η τρέλα έχει κτυπήσει κόκκινα!

Ίσως είναι το τελευταίο βράδυ που θα κοιμηθούμε χωρίς πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

Αύριο (14/4) το βράδυ, περίπου στις 21:00, ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και πάλι πρωταθλητής εφόσον κερδίσει μέσα στη Λάρισα και η Θεσσαλονίκη θα ξενυχτήσει γιορτάζοντας τον τίτλο!

Πολύς κόσμος έχει πάρει ρεπό για τη Δευτέρα καθώς το γλέντι θα πάει μέχρι πρωίας.

Τα μαγαζιά στην πόλη θα πλημμυρίσουν από νωρίς το απόγευμα με κόσμο του ΠΑΟΚ για να δει το ματς (χρυσές δουλειές θα κάνουν πάλι…) και μετά πολλοί ΠΑΟΚτσήδες θα φύγουν για τα Τέμπη (και από την περιφέρεια) για να ξεκινήσει το γλέντι. Οι υπόλοιποι; Θα κατακλύσουν τον Λευκό Πύργο!

Και από την περιφέρεια αναμένεται να έρθει κόσμος, και στη Θεσσαλονίκη και στα Τέμπη.

Σε όλη την εθνική οδό λογικά θα υπάρχουν αυτοκίνητα και μηχανάκια που θα συνοδεύουν το πούλμαν των πρωταθλητών.

Και έξω από τη Θεσσαλονίκη θα περιμένει την ομάδα ένα ανοιχτό λεωφορείο για να μεταφέρει τους πρωταθλητές στον Λευκό Πύργο, στην καρδιά της ασπρόμαυρης γιορτής.

Βλέπω πίσω ξανά και ξανά τα 34 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και μου φαίνεται απίστευτο ότι άργησε τόσο να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Περάσαμε πολλά δύσκολα χρόνια. Αλλά δε μας λύγισαν.

Ζήσαμε πολλά όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να έρθει η ώρα της στέψης. Υπήρξαν πέτρινα χρόνια με λαμόγια στις διοικήσεις της ομάδας τα οποία κυνήγησε και έδιωξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ, καταλήψεις στα γραφεία της Τούμπας, τιμωρίες, χρέη, προσφυγές, πορείες διαμαρτυρίας, συλλαλητήρια.

Υπήρξαν πολλοί παίκτες που έχασε ο ΠΑΟΚ ως φτωχός συγγενής επειδή προτιμούσαν να πάρουν μεταγραφή σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Αυτά τελείωσαν!

Υπήρξαν χρονιές που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κορυφή, κλοπές και αδικίες που έκαναν πιο δυνατό το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα αλλά και πιο δυνατή την ίδια την ομάδα.

Υπήρξαν τόσοι και τόσοι ΠΑΟΚτσήδες που έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν να δουν ξανά τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και γι’ αυτό η συγκίνηση θα είναι τεράστια στο μνημείο των Τεμπών που έχει δοθεί το ραντεβού των συνδέσμων για την πρώτη υποδοχή των πρωταθλητών. Εκεί μαζί με τα έξι αδικοχαμένο αετόπουλα…

Μας έκλεψαν ξανά και ξανά, αλλά πριν ακόμη έρθει ο Πάμπλο Γκαρσία για να μας μάθει το περίφημο μότο του «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» βλέπαμε τον ΠΑΟΚ να σηκώνεται και να προσπαθεί να παλέψει ξανά απέναντι στο κατεστημένο της Αθήνας, όπως έκανε σε όλη του την ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην κορυφή για να μείνει καθώς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του! Έχει την πιο ισχυρή ομάδα, τον πιο τρελό Λαό και τον πιο ισχυρό οικονομικά πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, τον Ιβάν Σαββίδη, η παρουσία του οποίου (και των δύο γιων του) στον Δικέφαλο εγγυάται τεράστια οικονομική δύναμη και για τα επόμενα χρόνια.

Η εποχή της κυριαρχίας του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει και το μέλλον είναι ακόμη πιο ευοίωνο με τα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα καλύτερα έρχονται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ