Ολυμπιακός : Ο Λεμονής διορθώνει τον Χάσι

Ολυμπιακός : Ο Λεμονής διορθώνει τον Χάσι

Ο Τάκης έβαλε στο πλάνο τους Καρίμ και Σισέ, ενώ τώρα πια ο Ολυμπιακός διαθέτει δυνάμεις (και) στο δεύτερο μισό του αγώνα!

Δεν άλλαξε σύστημα, αλλά παρόλα αυτά έφτασε στην πιο άνετη επικράτηση, ίσως στο πιο δύσκολο ματς που είχε μπροστά του ο Ολυμπιακός από τότε που άρχισε να χτίζει το σερί των συνεχόμενων νικών του από το παιχνίδι με τον Πλατανιά (μετράει πέντε σερί επιτυχίες) κι ενώ του απομένει ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη μεθεπόμενη Κυριακή, στο Καραϊσκάκη για να κλείσει ο πρώτος γύρος.

Οι Ανσαριφάρντ και Τζούρτζεβιτς βρέθηκαν μαζί μόνον στο εκτός έδρας με την Κέρκυρα, όπου ο Ολυμπιακός το «γύρισε» από 0-1 σε 1-3, ενώ και με τον Απόλλωνα αλλά και με τον Παναιτωλικό οι δύο επιθετικοί έπαιξαν κατά μονάς.

Σε κάθε περίπτωση ο Λεμονής διορθώνει τα λάθη του Χάσι. Γιατί μπορεί ο Κοσοβάρος να έβαλε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό προφανώς και του αναγνωρίζεται ως παράσημο, όμως στη συνέχεια την έβαλε και σε… περιπέτειες, όπως διαπιστώσαμε όλοι μας.

Στο διάστημα που επέστρεψε στον πάγκο ο Λεμονής έχουμε διαπιστώσει δύο σημαντικές αλλαγές. Πρώτον ότι μπήκαν στο πλάνο και παίκτες που είχαν ξεχαστεί εντελώς από τον Χάσι, όπως ο Ανσαριφάρντ και ο Σισέ, οι οποίοι μάλιστα έχουν αναλάβει και πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν συμμετέχουν απλά στο να βγαίνει το rotation.

Ξέρει από αυτά ο Τάκης, το πώς να χειρίζεται τους παίκτες και αυτό μας το έχει αποδείξει και στο παρελθόν, έστω κι αν τούτη τη φορά χρειάστηκε η παρέμβαση της διοίκησης με το «κόψιμο» των τεσσάρων, κίνηση που έδωσε τεράστια στήριξη στον προπονητή, αφού κατάλαβαν και οι υπόλοιποι πως όποιος δεν υπακούσει στον πάγκο, τότε θα μπει στο ίδιο αεροπλάνο με τους προηγούμενους.

Στο ματς με το Αγρίνιο δεν έβγαλε να μας δείξει την φανέλα του ο Ανσαριφάρντ, ενώ ο Τζούρτζεβιτς δεν είχε νεύρα-έτσι κι αλλιώς η μπάλα τούτη τη φορά βρήκε πλεχτό κι όχι δοκάρι. Και ο Μάριν έκανε σωστά τη δουλειά του, όπως πρέπει να κάνει και μέχρι εκεί.

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι ότι τώρα πια ο Ολυμπιακός αρχίζει να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Διαθέτει πιο πολλές δυνάμεις κι αυτό δεν θα μπορούσε να γινόταν στο βιαστικό, αλλά έγινε ο προγραμματισμός και τώρα προκύπτει το αποτέλεσμα. Με την Ξάνθη ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε και δεν είχε άλλη αντίδραση, η ΑΕΚ του γύρισε το ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά τώρα ήρθε η σειρά του για τα γυρίσματα. Και στην Κέρκυρα, και με τον Απόλλωνα και με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό μετά την ισοφάριση που δέχθηκε. Κάτι αλλάζει κι αυτό είναι φανερό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ