Ενάμισης χρόνος για μία απόφαση κι ακόμα…

Ενάμισης χρόνος για μία απόφαση κι ακόμα…

Τι περιμένουν οι δικαστές της ΕΠΟ και δεν την βγάζουν; Ο καθένας μπορεί να βάζει με νου του ότι περιμένουν μήπως πέσει αγωνιστικά ο ΟΦΗ οπότε δεν τρέχει και τίποτα; Μήπως κάνουν έρευνα για να βρουν νέα στοιχεία; Όχι…

Αν υπάρχει σχέδιο να υποβιβαστεί η ΑΕΛ ώστε να την πάρουν κάποια «λιγούρια» το λέει ο Αλέξης Κούγιας κι είναι ο μόνος που μπορεί να το αποδείξει. Χωρίς να το αναφέρει ρητά, μάστορας στην διατύπωση, ο γνωστός ποινικολόγος θεωρεί ότι ο Δώνης θα βάλει αναπληρωματικός στο ματς με τον ΟΦΗ ώστε να διευκολυνθεί η ομάδα από την Κρήτη να πάρει αποτέλεσμα και να αξιοποιήσει τυχόν ήττα της Λάρισας από τον ΠΑΟΚ.

Μου είναι δύσκολο να καταλάβω αν ο κύριος Κούγιας το λέει γιατί θα γίνει ή το λέει για να μην γίνει. Εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Από τη στιγμή που η αναδιάρθρωση «κλείδωσε» την τελευταία στιγμή ο καθένας μπορεί να υποπτεύεται το οτιδήποτε.

Με τον ευκολότερο τρόπο μπορείς να κολλήσεις ρετσινιά αλλά και να κάνεις υποθέσεις ικανές να αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από τις προθέσεις του Αλέξη Κούγια που τον οδήγησαν σε αυτή τη δήλωση, υπάρχει κάτι που δεν γίνεται να προσπεράσει κανείς. Ο ΟΦΗ παίζει έχοντας μια δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι του. Πρόκειται για μια υπόθεση που εκτυλίχθηκε τον Νοέμβρη του 2017 και ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά.

Τότε ήταν που στο πλαίσιο της Φούτμπολ Λιγκ, ο ΟΦΗ φιλοξένησε τον Αιγινιακό και τον συνέτριψε με 6-0. Πέρασε ένας χρόνος και βάλε για να βγει μια απόφαση καταδικαστική. Η Επιτροπή Δεοντολογίας θεώρησε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν στημένο και τιμώρησε τις ομάδες με υποβιβασμό. Αυτό ανάμεσα στα άλλα, σημαίνει ότι ο ΟΦΗ τοποθετείται τελευταίος στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας και υποβιβάζεται. Ο ΟΦΗ όπως ήταν αναμενόμενο , υπέβαλε ένσταση περιμένοντας να δικαιωθεί. Πάνε κοντά δυο μήνες από τότε κι ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Αναρωτιέται κανείς πότε θα βγει η ριμάδα η απόφαση. Τι περιμένουν οι δικαστές της ΕΠΟ και δεν την βγάζουν; Ο καθένας μπορεί να βάζει με νου του ότι περιμένουν μήπως πέσει αγωνιστικά ο ΟΦΗ οπότε δεν τρέχει και τίποτα; Μήπως κάνουν έρευνα για να βρουν νέα στοιχεία; Όχι. Θα δικάσουν με βάση τα παλιά και το υπόμνημα που θα καταθέσει η ομάδα του Μιχάλη Μπούση.

Δεν κρίνω την πρωτόδική απόφαση. Λέω όμως ότι είναι αδιανόητο να τελειώνει το πρωτάθλημα και να εκκρεμεί μια απόφαση για ματς που έγινε στα μέσα του προηγούμενου. Και μόνο αυτό έχοντας υπόψη του ο κ. Βασιλειάδης, θα έπρεπε να είναι πιο συγκρατημένος στην Θεσσαλονίκη όπου δήλωνε πως έχουν γίνει πολλά από την κυβέρνησή του στο ποδόσφαιρο. Αυτό που σας περιγράφω πάντως, έχει δίκιο ο υφυπουργός, δεν ξανάγινε. Ελληνικό ποδόσφαιρο για γέλια και για κλάματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ