ΠΑΟΚ : Φάγαμε τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά…

ΠΑΟΚ : Φάγαμε τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά…

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει άλλη μια εβδομάδα για να κλειδώσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τη Λάρισα.

Περιμένουμε 34 χρόνια για το πρωτάθλημα. Η ανυπομονησία είναι τεράστια. Αλλά εδώ που φτάσαμε μπορούμε να περιμένουμε άλλη μια εβδομάδα, έτσι δεν είναι;

Σίγουρα όλοι (κόσμος, ομάδα, διοίκηση) ήθελαν να κλειδώσει από σήμερα (14/4) ο τίτλος στη Λάρισα, για να περάσουν οι πρωταθλητές και από μνημείο των αδικοχαμένων ΠΑΟΚτσήδων στα Τέμπη, αλλά τελικά θα περιμένουμε το ματς με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι μας. Ίσως εκείνο να είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Δικέφαλου στην ιστορική του έδρα, πριν μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Το 1-1 στη Λάρισα έδωσε αναβολή στα πανηγύρια για άλλη μια εβδομάδα, αλλά πλέον λείπει μόνο ένα «πονταλάκι» για να αναδειχθεί και μαθηματικά ξανά ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής.

Ίσως έτσι δίνεται η ευκαιρία και στον κόσμο να βρει περισσότερους πυρσούς και καπνογόνα τα οποία εξαφανίστηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη!

Το κακό δεν είναι ότι πήρε αναβολή μια εβδομάδα η γιορτή, αλλά ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Αν επαληθευτούν οι φόβοι για ρήξη χιαστών, τότε θα μείνει εκτός δράσης έως το τέλος του 2019! Είναι κρίμα και άδικο και για την τελική ευθείας της φετινής σεζόν, είναι κρίμα και για το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν. Η απουσία του μεγάλου αρχηγού θα είναι τεράστια σε κάθε περίπτωση.

Στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ συνολικά ήταν επιεικώς σε μέτρια μέρα, αλλά λίγο οι απουσίες, λίγο ο κακός αγωνιστικός χώρος και το ότι ίσως το μυαλό των παικτών ήταν στη φιέστα, δεν επέτρεψαν την ομάδα να καθαρίσει από σήμερα τον τίτλο.

Η ΑΕΛ ισοφάρισε περίπου όπως πέρυσι, με μια στραβοκλωτσιά του Γιαμικόφσκι, ο οποίος πήγε να βγάλει σέντρα και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Συμβαίνουν κι αυτά. Μετά το γκολ της ισοφάρισης ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο γκολ παρότι είχε 2-3 καλές στιγμές.

Εδώ που φτάσαμε όμως, λείπει μόνο ένας βαθμός για να κλειδώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο ευκαιρίες για να τα καταφέρει, με πρώτη αυτήν με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή (21/4).

Φάγαμε τον γάιδαρο και έμεινε η ουρά. Υπομονή άλλη μια εβδομάδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ