Το κριτήριο για την παραμονή του Μπογέ

Το κριτήριο για την παραμονή του Μπογέ

Ο Λούκας Μπογέ είναι άλλος παίκτης το τελευταίο διάστημα, κάνει τη διαφορά στο γήπεδο, όχι, όμως, ως ακραίος. Ρόλο για τον οποίο η ΑΕΚ θα ήταν διατεθειμένη να ανεβάσει τον πήχη και να τον κρατήσει στις τάξεις της.

Οι εμφανίσεις του Λούκας Μπογέ το τελευταίο διάστημα είναι από εκείνες που ξεχωρίζουν για την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει βρει ρυθμό και κυρίως γκολ. Απέναντι στη Λαμία ο 23χρονος άσος συνέχισε να σκοράρει, ερχόμενος και πάλι από τον πάγκο. Ενώ πέρα από το γκολ, είχε γενικώς μια πολύ καλή παρουσία που έδωσε… νεύρο στην επιθετική γραμμή της Ένωσης.

Εκείνο που έχει σημασία για την περίπτωση του Μπογέ, δεν είναι αν θα δώσει βαθμό ή βαθμούς στην ΑΕΚ, σε ένα σημείο του πρωταθλήματος μάλιστα που όλα έχουν κριθεί. Αυτό που είναι προς συζήτηση και που φαίνεται να… διεκδικεί ο παίκτης με τις εμφανίσεις του, είναι το αν έχει θέσει στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα μπορεί να την δώσει μονάχα ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει δείξει να ξεκινά τις αγωνιστικές σκέψεις του από τον Αργεντινό. Που όταν τον χρησιμοποιεί, το κάνει κατά βάση δίνοντάς του τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού. Μια θέση που δεν είναι σαφές πως θα αναζητηθεί ενίσχυση από πλευράς ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, ειδικά με τα οικονομικά δεδομένα που απαιτεί η συγκεκριμένη περίπτωση.

Με λίγα λόγια, για να μπει η Ένωση στη διαδικασία κινήσεων για την παραμονή του Μπογέ στο ρόστερ της, θα πρέπει ο Χιμένεθ να πάρει την απόφαση πως ο Αργεντινός άσος μπορεί να δώσει πράγματα στην ομάδα, όχι μόνο αγωνιζόμενος πίσω από τον στράικερ. Μιας και στον συγκεκριμένο… χώρο, πολύ δύσκολα θα αναζητηθεί προσθήκη με τα δεδομένα της περίπτωσης Μπογέ. Που για τη φετινή σεζόν έχει κοστίσει στην ΑΕΚ περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η Ένωση υπολογίζει για τη θέση πίσω από τον φορ στον Λιβάγια, ενώ διαθέτει στο ρόστερ και άλλες αξιόπιστες λύσεις, όπως οι Μπακασέτας, Κλωναρίδης, αλλά και ο Μάνταλος, σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Αντίθετα στα άκρα υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση που αναμένεται να γίνει με τον πήχη να είναι μάλιστα ψηλά. Ο Μπογέ, ωστόσο, σύμφωνα και με τη δήλωση του Χιμένεθ, στα άκρα… ταλαιπωρείται. Ως εκ τούτου, δεν τον υπολογίζει για εκεί. Στοιχείο που έχει τη σημασία του για την κατάληξη της υπόθεσης του Αργεντινού. Άσχετα με την άποψη που έχει ο Χιμένεθ για τη γενικότερη αξία του ως ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ