Μαρτίνς: Τσέκαρε Σολδάνο και Ντίας!

Μαρτίνς: Τσέκαρε Σολδάνο και Ντίας!

Ο Μαρτίνς τους έδωσε όλο το ματς με την Ξάνθη για να τελειώνει με τις εκκρεμότητες!

Προφανώς και ο Ολυμπιακός μας πρόσφερε άλλη μία εξαιρετική παράσταση στο τελευταίο του ματς στο Καραϊσκάκη και επικράτησε με άνεση της Ξάνθης με 4-0. Και το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αρκετούς πρωταγωνιστές, από τον Γκιγιέρμε που πάει για … πρώτος σκόρερ μέχρι τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που επέστρεψε με την ερυθρόλευκη, όμως είναι ξεκάθαρο ότι ο Μαρτίνς πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμασίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αυτό μας δείχνει η απόφασή του να δώσει όλο το ματς στους Σολδάνο και Ζιλ Ντίας και να φέρει από τον πάγκο στο παιχνίδι τους Χασάν και Μασούρα, παρότι οι δύο τελευταίοι είχαν καλή επαφή με τα δίχτυα στα τελευταία παιχνίδια. Ο Πορτογάλος θέλει όμως να ολοκληρώσει την άποψή του για όλους τους παίκτες και κυρίως για αυτούς που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο Σολδάνο που ήρθε τελευταίος στο Ρέντη ήταν κατανοητό ότι θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο για να μπει στο πλάνο του Μαρτίνς. Το ξέρει και ο ίδιος ο προπονητής, για αυτό και τον προφύλαξε. Στο ματς με την Ξάνθη ο Αργεντινός ξεκίνησε μόνος στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στο δεύτερο μισό από ένα σημείο και μετά απέκτησε την… παρέα του Χασάν.

Γεγονός είναι ότι δεν πήρε μπάλα για να τελειώσει φάσεις, άρα απομένει να τον δούμε στα παιχνίδια με την Λαμία (εκεί που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση, στο πρώτο ματς του κυπέλλου) και την Λάρισα. Αν και πιστεύουμε ότι ο Μαρτίνς θα διαμορφώσει άποψη περισσότερο από το πώς τον βλέπει κάθε μέρα στο Ρέντη ,ενώ θα παίξει ρόλο και το τι σκέφτεται για την επίθεσή του στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ζιλ Ντίας αρχίζει να τα… βρίσκει με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Στο Αγρίνιο του έδωσε την ασίστ, ενώ χθες τον βρήκε και πάλι για να βγάλει ο Νορβηγός την μπαλιά στον Γκιγιέρμε που σκόραρε και με το… πόδι εκτός από τις τρεις κεφαλιές από ισάριθμες σέντρες του Φορτούνη. Κι ο Ντίας αποτελεί ένα ζήτημα για τον Μαρτίνς, από τη στιγμή που υπάρχουν οι Ποντένσε και Μασούρας και προφανώς θα αποκτηθεί και τρίτος ακραίος επιθετικός, αν υπολογίσουμε ως τέταρτο τον Λάζαρο που θα επιστρέψει μετά την προετοιμασία.

Άλλες «εκκρεμότητες» δεν φαίνεται να έχει ο Πέδρο που όπως δήλωσε ο ίδιος έχει παραδώσει στη διοίκηση τη λίστα με ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να έρθουν στο Ρέντη. Συνεπώς φαίνεται ότι την έχει στο μυαλό του την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού και απλά θέλει να δώσει κάποιες ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ