Άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό για να κονομήσουν

Άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό για να κονομήσουν

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξεσηκώθηκε για το τρίμπαλο από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και ο Κώστας Καίσαρης σχολιάζει. Γελοιότητες και φαιδρότητες.

ΣΟΚ και δέος από το τρίμπαλο του ΟΦΗ στο άδειο ΟΑΚΑ. Οργή και αγανάκτηση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Καταιγισμός από μηνύματα στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Facebook.

-Μεγάλε Δώνη μόνο εσύ μπορείς να κερδίζεις 1-0 και να τρως τρίμπαλο. Σταματάω ν ασχολούμαι με τη πάρτη σας σιχάματα. Αι σιχτίρ, αίσχος ντροπή σε όλους.

-Ένας εισαγγελέας για το στημένο του αιώνα. Να δούμε ποιοι κονομήσανε σε βάρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού.

-Ξεφτίλες, στηθήκατε για τη παράγκα.

-Η ομάδα αμαυρώνει την ιστορία της.

-Ντροπή. Τώρα και οι μπέμπηδες του Δώνη έμαθαν πως να στήνουν και παιχνίδια

-Είναι στημένο οέο

-Δεν αξίζει να πετάτε τα λεφτά σας και να πηγαίνετε γήπεδο σ αυτό το ξεφτιλισμένο ποδόσφαιρο. Φτάνει πια. Δεν σέβονται τίποτα.

-Πελάτες του ΟΦΗ καταντήσαμε.

-Πρώτη φορά δώσαμε παιχνίδι σε ομάδα που θέλει να σωθεί. Είστε ξεφτιλισμένοι όλοι.

ΜΑΛΙΣΤΑ. Ποιος κόσμος όμως; Από που προκύπτει ότι έχει κόσμο ο Παναθηναϊκός; Τον έχει δει κανένας; Στις 8.076 είναι ο μέσος όρος εισιτηρίων. Και πάλι καλά να λένε. Όταν πέρυσι είχαν 6.948 και πρόπερσι 5.539. Αν νομίζει κάποιος ότι αυτός είναι κόσμος για τον Παναθηναϊκό, πάσο. Κι αν προκύπτει καταιγισμός οργής επειδή καμιά δεκαριά από δαύτους, ρίξανε τα μπινελίκια τους, δεύτερη φορά πάσο. Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια. Ότι ο Δώνης με την ενδεκάδα που κατέβασε έδωσε το παιχνίδι. Ότι ο Διούδης, τη μία ψάρευε, την άλλη έδινε ασίστ κι έφαγε τρία γκολ. Ότι όλη η ομάδα έκατσε κι έχασε. Τόσο εύκολο το έχουνε. Κι είναι απορίας άξιον πως τους διέφυγε και δεν είπανε, ότι το στήσανε άσσο ημίχρονο διπλό τελικό, για να κονομήσουν πολλά περισσότερα.

ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ. Που ελαφρά τη καρδία αναπαρήγαγε ο Λυκουρόπουλος. «Πολύ γκρίνια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού που διαμαρτύρεται στα σόσιαλ μίντια». Επειδή διαβάσαμε κάπου κάτι το καταπίνουν αμάσητο. Αντί να κοιτάξει να μαζέψει τους δικούς του στην ΕΡΤ, που δεν ξέρουνε τι λένε. Όπως, ότι «το γκολ θα χρεωθεί στον Τυνήσιο» που είπε αυτός στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ. Μάλιστα. Ο γιος του Αποστολάκη, ο Στάικος, ο Παντελάκης κι ο Χατζηθεοδωρίδης στήσανε το παιχνίδι. Σε ποιο σινεμά παίζετε αυτό το έργο; Να πάμε να το δούμε κι εμείς. Ο Δώνης έδωσε το παιχνίδι, επειδή, δεν έβαλε να παίξουν, Ινσούα,Γιόχανσον και Κουρμπέλη. Να τους κράταγε δηλαδή τη Κυριακή με τον Ατρόμητο για να φάει τέσσερα στο Περιστέρι.

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. Ο κάθε βαρεμένος να βλέπει φαντάσματα. Ντροπή δεν είναι που ο Παναθηναϊκός έχασε από τον ΟΦΗ. Ντροπή είναι η κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια. Κι αυτή η ντροπή έχει ονοματεπώνυμο. Τους ψευδοπροφήτες της Συμμαχίας που τάζανε λαγούς με πετραχήλια. Που τη κάνανε λος πούλος αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια. Και την υπερήφανη Θύρα 13 που μπήκε μπροστά στον ανένδοτο αγώνα κατά του Βαρδινογιάννη. Σαράντα χιλιάδες Παναθηναϊκούς καταφέρανε να βγάλουν στους δρόμους. Και τελικά τα καταφέρανε και τον λευτερώσανε τον Παναθηναϊκό. Και τον καταστρέψανε. Και γίνεται μέγα θέμα επειδή καμιά δεκαριά από δαύτους ξεχαρμανιάζουνε μπινελικιάζοντας τον Δώνη και τους ποδοσφαιριστές.

Στη μουσική επιλογή Albert King with Stevie Ray Vaughan- Don’t Lue To Me.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ