ΑΕΚ: Η ουσία του Κρίστιτσιτς είναι… λαχείο

ΑΕΚ: Η ουσία του Κρίστιτσιτς είναι… λαχείο

Οσο περνά ο καιρός ο Νέναντ Κρίστιτσιτς κάνει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και δείχνει τι παίκτη... έχανε τόσο καιρό η Ενωση.

Οσο περνά ο καιρός και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς βρίσκει τα πατήματα του, «φωτογραφίζει» πόσο «εύστοχα» η ΑΕΚ αποφάσισε να τον επιλέξει τον περασμένο Γενάρη. Και πόσο κακώς δεν τον απέκτησε τον περασμένο Αύγουστο για να κάνει τον άξονα της ακόμη καλύτερο και δυνατό. Και αυτό το… πλήρωσε αρκετά το διάστημα που έπαιζε ταυτόχρονα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και στα ελληνικά παιχνίδια. Αλλωστε η χρονιά για τους κιτρινόμαυρους εκεί χάθηκε, το διάστημα των αγώνων που έπαιζε μαζί Ελλάδα-Ευρώπη και ξεζουμίστηκε.

Ο Σέρβος μέσος σταδιακά ανεβάζει την απόδοση του. Ξεπερνώντας το πρόβλημα με το γόνατο του ο Κρίστιτσιτς αρχίζει να δίνει πολλά στην ΑΕΚ. Η μπάλα περνά πολύ περισσότερο από τα πόδια του πια και ο ίδιος είτε μοιράζει την μπάλα άμεσα προς άκρα ή κάθετα, είτε ο ίδιος απειλεί με σουτ ή παιχνίδι μέσα στην περιοχή. Με την Λαμία από μια τέτοια κατεβασιά από δεξιά βρέθηκε να σκοράρει το δεύτερο κρίσιμο γκολ της ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό. Ένα γκολ που στο τέλος δεν αποκλείεται να φέρει και την πρόκριση στον τελικό…

Χθες στη Λαμία ήταν επίσης ουσιαστικός. Και αυτή η ουσία ήταν που έλειπε στην ΑΕΚ. Και μοιάζει… λαχείο για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός βάζει κοντά στον κόφτη και κοντά στον Μάνταλο έναν ενδιάμεσο που έλειπε πολύ. Ουσιαστικά από τότε που έφυγε ο Παναγιώτης Κονέ, αν και ο Σέρβος δίνει πολλά περισσότερα στην ομάδα του όταν είναι καλά. Παρότι ο Κρίστιτσιτς είχε μια λάθος απομάκρυνση στο 2-1 του Μπαράλες που έστειλε την μπάλα πάνω στον Αργεντίνο.

Ο Χιμένεθ θα διαχειριστεί τον έμπειρο Σέρβο όπως πρέπει για να τον έχει καλά στην ρεβάνς της Λαμίας και στον τελικό στις 11 Μαΐου. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην μάχη του κέντρου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Και ολοένα δημιουργεί σκέψεις πόσο διαφορετική θα ήταν η χρονιά της ΑΕΚ αν είχε αποκτηθεί από τον Αύγουστο από τον Ερυθρό Αστέρα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ