Η ΑΕΚ δεν θα κατέβαζε υποψήφιο για να… χάσει

Η ΑΕΚ δεν θα κατέβαζε υποψήφιο για να… χάσει

Η εκλογή του Μηνά Λυσάνδρου στην προεδρία της Λίγκας αποτελεί νίκη πρώτα του ποδοσφαίρου και μετά της ΑΕΚ. Που δεν γινόταν να μπει σε αυτή τη διαδικασία για να έρθει δεύτερη

Με το πρωτάθλημα να έχει κριθεί και τους ημιτελικούς του κυπέλλου να έχουν… πάρει τον δρόμο τους, το ενδιαφέρον των ημερών περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις στη Σούπερ Λιγκ, με την εκλογή του νέου προέδρου. Θέση που κατέχει πλέον ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου.

Η παραπάνω εξέλιξη έμοιαζε μονόδρομος, από τη στιγμή που η Ένωση αποφάσισε να κατεβάσει υποψήφιο στις εκλογές. Η ΑΕΚ και δη η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν γινόταν να μπει σε μια τέτοια διαδικασία για να βγει… δεύτερη. Εφόσον αποφασίστηκε το βασικό στέλεχος της ομάδας να διεκδικήσει το αξίωμα, όποια υποψηφιότητα κι αν προέκυπτε, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

Στον ΠΑΟΚ το αντιλήφθηκαν αυτό αφού έγινε η ψηφοφορία, καθώς τα προηγούμενα 24ωρα ο επικοινωνιακός μηχανισμός τους έπλαθε σενάρια που μάλλον δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που έτσι κι αλλιώς δείχνει να αγνοεί η ομάδα που σύντομα θα κατακτήσει το… τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Λίγκας φέρνει στη θέση του προέδρου ένα πρόσωπο άφθαρτο, νέο, με γνώσεις, επίπεδο, ποιότητα χαρακτήρα και όρεξη για δουλειά. Ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι από τις προσωπικότητες που το ποδόσφαιρο της χώρας μας έχει ανάγκη. Είναι από τα πρόσωπα που μπορούν με πράξη και όχι με λόγια να συμβάλουν στο να γίνουν τα –πολλά- βήματα που απαιτούνται για να αλλάξουν καταστάσεις που κούρασαν και που έφεραν το άθλημα πολλά χρόνια πίσω.

Η ΑΕΚ μέσω του Μηνά Λυσάνδρου δεν δηλώνει απλά παρούσα σε αυτή τη διαδικασία, αλλά δείχνει έτοιμη να έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Κάτι που φαίνεται να συμμερίζεται και η πλειοψηφία των μελών του Συνεταιρισμού, που πλέον θα λειτουργεί υπό την προεδρία του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ