Ολυμπιακός: Οι πρώτες μεταγραφές και το limit up

Ολυμπιακός: Οι πρώτες μεταγραφές και το limit up

Η ενίσχυση του ρόστερ σε δύο συγκεκριμένες θέσεις πριν τους πρώτους προκριματικούς και οι διαφορές στην φετινή προετοιμασία. Τι να περιμένουν οι ερυθρόλευκοι από τον Μαρτίνς σε Ρέντη και Πολωνία

Η σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο μεγάλο λιμάνι, με την συμμετοχή φυσικά και του τεχνικού των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς φανερώνει ότι ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

Θα ακολουθήσει όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και δεύτερη σύσκεψη μετά το τέλος του πρωταθλήματος κι εκεί τα πράγματα θα γίνουν πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το καλοκαίρι προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει τα πλάνα του με βάση τα πολύ σημαντικά παιχνίδια του καλοκαιριού.

Αυτό λοιπόν που έχει στο μυαλό του ο προπονητής των ερυθρόλευκων, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του, είναι η απόκτηση σέντερ φορ και στόπερ, πριν από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, στα τέλη Ιουλίου.

Ο Μαρτίνς θέλει να έχει στην διάθεση του σέντερ φορ και κεντρικό αμυντικό και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται ήδη οι ιθύνοντες της ομάδα του λιμανιού.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αλλά και ο Φρανσουά Μοντέστο έχουν ήδη μιλήσει για συγκεκριμένα ονόματα και οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις.

Ο 49χρονος τεχνικός των πειραιωτών είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τους ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού και περιμένει τις πρώτες εξελίξεις στα μεταγραφικά του συλλόγου.

Αυτό που πρέπει πάντως να σημειωθεί και φανερώνει πολλά, είναι η ικανοποίηση του Μαρτίνς για τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας.

Εκτός βέβαια από το μεταγραφικό σκέλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει και το κομμάτι της προετοιμασίας το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τους πειραιώτες.

Ο Μαρτίνς έχει κάνει τον προγραμματισμό μαζί με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστο Μουρίκη και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με πέρυσι.

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά θα πρέπει να περιμένουν μια προετοιμασία με ένταση και πιο δυνατή από πέρυσι καθώς και οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες.

Ο Μαρτίνς είναι από τους προπονητές που δίνουν άλλωστε μεγάλη έμφαση στην ένταση των προπονήσεων κι αυτό έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην διάρκεια της σεζόν.

Ότι σε πολλές περιπτώσεις η κούραση μετά από την προπόνηση στο Ρέντη ήταν τόσο μεγάλη, που ήταν σα να είχαν παίξει επίσημο παιχνίδι.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θέλει ν’ ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά πως θα πετύχει τον στόχο του μέσα από την καθημερινή δουλειά.

Είναι πολύ σημαντικό μάλιστα να εστιάσει κάποιος σε δύο στοιχεία. Το πρώτο έχει να κάνει με το διάστημα των δύο περίπου εβδομάδων που θα προπονηθούν οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη πριν πάνε στην Πολωνία και το δεύτερο με τα δυνατά φιλικά πιθανότατα στην Ελβετία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ