ΠΑΟΚ: Δεν τελειώσαμε ακόμη με τους τίτλους φέτος…

ΠΑΟΚ: Δεν τελειώσαμε ακόμη με τους τίτλους φέτος…

Ο ΠΑΟΚ θέλει να περάσει ξανά στον τελικό του Κυπέλλου για να κάνει το νταμπλ και η Κ17 παίζει τελικό πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ας ξεκινήσουμε με κάτι που συνηθίζουμε πολύ να λέμε οι ΠΑΟΚτσήδες. Ότι ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους. Όχι ότι μας χαλάνε όταν έρχονται, αντιθέτως κάθε τίτλο τον ζούμε πολύ έντονα. Ειδικά αυτούς του ποδοσφαίρου. Έτσι είμαστε. Υπερβολικοί, όπως η αγάπη μας για την ομάδα.

Φαντάζομαι όλος ο κόσμος έχει δει τι έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα έγινε ένα επικό «Pyroshow» στην παραλία και τα κάστρα το βράδυ του Σαββάτου. Μετά ακολούθησε το πάρτι σε Τούμπα και Λευκό Πύργο το βράδυ της Κυριακής και γενικά ένας χαμός σε όλη την πόλη, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όλου του κόσμου, καθώς παντού υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες.

Αλλά δεν τελειώσαμε φέτος ακόμη με τους τίτλους…

ΟΚ, το πρωτάθλημα πανηγυρίστηκε έξαλλα καθώς μας έλειψε 34 χρόνια, αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει και το Κύπελλο για να κάνει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του και το πρωτάθλημα στην Κ17 (παίζει τελικό με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο) για να σαρώσει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Τι έχει κερδίσει έως τώρα φέτος ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα;

*Πήρε αήττητος το πρωτάθλημα στους άνδρες (μένει άλλη μια αγωνιστική)

*Πήρε αήττητος το πρωτάθλημα στις Γυναίκες (μένει άλλη μια αγωνιστική)

*Πήρε αήττητος το πρωτάθλημα στους Νέους Κ15

*Πήρε αήττητος το πρωτάθλημα στους Νέους Κ19 (μένουν άλλα τρία ματς αλλά ο τίτλος έχει κλειδώσει εδώ και καιρό με τα παιδιά του Γκαρσία να έχουν ρεκόρ 26 νίκες και μια ισοπαλίες σε 27 αγωνιστικές!!!)

Σήμερα (25/4) στις 13:00 η Κ17 του ΠΑΟΚ παίζει στον τελικό με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο και με νίκη θα φέρει άλλον έναν τίτλο στην Τούμπα.

Εφόσον πάνε όλα καλά ο Δικέφαλος έχει τη δυνατότητα να πετύχει ένα μοναδικό ιστορικό επίτευγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο: να κατακτήσει όλους τους πανελλήνιους τίτλους σε όλα τα επίπεδα (Ανδρών, Κ19, Κ17, Κ15 και Γυναικών) στο ποδόσφαιρο!

Λίγη ώρα μετά οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν το δικό τους ραντεβού με τη ιστορία. Έχουν κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια και τώρα θέλουν να φέρουν στην Τούμπα και το νταμπλ στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας των ανδρών.

Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 2-0 τον πρώτο ημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και στη ρεβάνς έχει τεράστιο πλεονέκτημα για την πρόκριση στον 3ο σερί τελικό της ομάδας.

Προφανώς ο Δικέφαλος έχει τον πρώτο λόγο από κάθε άποψη, αρκεί να δείξει τη δέουσα προσοχή και να μην έχουν μείνει οι παίκτες στα πανηγύρια μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/4).

Ο Λουτσέσκου ξέρει να κρατάει τα «γκέμια» και έτσι θεωρώ ότι η ομάδα θα κάνει το χρέος της και θα μας ξανακατεβάσει στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαΐου για άλλον έναν τελικό (πιθανότατα απέναντι στην ΑΕΚ), όπου ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την 3η σερί κατάκτηση Κυπέλλου και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ