Ο Μάζουρεκ θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφική αρχή

Ο Μάζουρεκ θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφική αρχή

Ο «κοντορεβυθούλης» Αργεντινός του Παναιτωλικού, Φράνκο Μάζουρεκ, έχει όλα τα στοιχεία για να του δοθεί ένα από τα «μεγάλα» συμβόλαια.

Με εφτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε 27 αγώνες, αλλά με τη γενικότερη εικόνα του να είναι εξαιρετική μέσα στο γήπεδο, ο Φράνκο Μάζουρεκ, εκ πρώτης, αποτελεί μια καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Μια επιλογή από την Ελλάδα που μπορεί να σου προσφέρει πολλά, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις οικονομική υπέρβαση.

Ο Μάζουρεκ φέρνει λίγο σε… Βιγιαφάνιες, κρίνοντας από το ύψος του, την τεχνική του κατάρτιση και τον τρόπο με τον οποίο κινείται, αλλά μοιάζει να είναι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια από τον συμπατριώτη του.

Ένας παίκτης με χαμηλό κέντρο βάρους, με εξαιρετική πρώτη επαφή, που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα έχοντας το κεφάλι ψηλά και να βρει την εύκολη πάσα που θα κάνει ευτυχισμένους τους επιθετικούς. Με καλά στημένα, σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του, αρκετά φαντεζί, αλλά και λίγο… λάιτ στο σκληρό παιχνίδι και στον τρόπο που μπορεί να αντιδράσει όταν ένα ματς πάει περισσότερο στη δύναμη και λιγότερο στην τεχνική.

Με 180.000 ευρώ, πάντως, που φέρεται να του προτείνει ο Παναθηναϊκός, είναι μια εξαιρετική επιλογή από τον ελληνικό χώρο. Είναι θετικό για τους πράσινους που καμιά άλλη μεγάλη ομάδα δε δείχνει τουλάχιστον έως τώρα να συγκινείται απ’ όσα μπορεί να προσφέρει ο «κοντορεβυθούλης» (ύψος 1.65 μ.) Μάζουρεκ, μιας και η τιμή του μπορεί να μείνει σε «επίπεδα Παναθηναϊκού».

Το ενδιαφέρον από Ατρόμητο και Λαμία υφίσταται, αλλά εδώ μπαίνει το μεγαλύτερο όνομα του τριφυλλιού προκειμένου να ψήσει τον παίκτη και να επιλέξει το πράσινο.

Για τον παίκτη που υπήρξε ξεκάθαρα ο MVP της σεζόν για τον Παναιτωλικό έχουν εξαιρετική άποψη και ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης, θεωρούν πως θα ταιριάξει απόλυτα σε αυτό που ο προπονητής έχει στο μυαλό του για τον Παναθηναϊκός της επόμενης σεζόν και μένει να… ψήσουν τον Αλαφούζο πως αξίζει ο κόπος να πάει ένα «μεγάλο» συμβόλαιο σε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η ευχέρεια του να κινείται πίσω από το φορ, αλλά να έχει την ίδια επιτυχία και όταν βγαίνει στις άκρες, μπορεί να τον κάνει απαραίτητο σε κάθε ομάδα. Όπως και η δυνατότητα να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και να ψάχνει το γκολ. Εφτά γκολ σε 27 συμμετοχές σε μια ομάδα σαν τον Παναιτωλικό μόνο λίγα δεν είναι, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστή που δεν είναι σέντερ φορ. Αν ο Παναθηναϊκός βάλει αυτόν τον παίκτη στο δυναμικό του, σε συνδυασμό με την παρουσία του Μπουζούκη, μπορεί να γίνει και πολύ απρόβλεπτος και εξαιρετικά επικίνδυνος. Και με έναν φορ – γκολτζή, να αλλάξει ολόκληρη την επιθετική του παρουσία προς το καλύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ