ΠΑΟΚ: Μια ομάδα, μια πόλη, ένα ασταμάτητο «σπρώξιμο»

ΠΑΟΚ: Μια ομάδα, μια πόλη, ένα ασταμάτητο «σπρώξιμο»

Ο ΠΑΟΚ πήγε στον τελικό γιατί «έπρεπε», η ΑΕΚ γιατί το άξιζε. Τώρα πρέπει να ξέρει, να προετοιμαστεί και να προσέχει.

Είδα την φάση με το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ. Μετά είδα και την προσπάθεια των ΜΜΕ του ΠΑΟΚ και των ρεπόρτερ του να βαφτίσουν το κρέας… ψάρι μέρες που είναι. Μετά σκέφτηκα ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά ντροπή είναι μια τέτοια δουλειά.

Και δυστυχώς στη Θεσσαλονίκη για να ζήσουν πια κάνουν αυτά που «πρέπει», γράφουν αυτά που «πρέπει». Κανείς τους δεν αγαπά το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη αγαπάνε. Δικαίωμα τους, είναι δύσκολοι οι καιροί. Αλλά άπαντες κρίνονται. Και ενόψει τελικού, κάντε μια σύγκριση στην επικοινωνιακή πολιτική και γραμμή των δύο συλλόγων. Ακόμη και σε όσα γράφουν εκπρόσωποι τους και δημοσιογράφοι. Συγγνώμη, αλλά δεν βλέπω κάπου να υπάρχει σύγκλιση. Υπάρχει μια διαφορετική οπτική για το ποδόσφαιρο. Σεβαστό.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στο Κύπελλο μέχρι τον τελικό… ετσιθελικά. Σπρώξιμο παντού, ακόμη και στα πιο απλά παιχνίδια με τον Εργοτέλη, μέχρι και τα επικίνδυνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα και τα δύο με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να κάνει ότι και ο Ολυμπιακός.

Το παραδέχθηκε και ο πάντα σοβαρός και μετρημένος Βιεϊρίνια. «Θέλουμε να κάνουμε ότι και ο Ολυμπιακός» είπε ο Πορτογάλος. Και άπαντες μπορούν να παραδεχθούν ότι τα πάει καλά η ομάδα του σε όλους τους τομείς.

Και επειδή έμεινε ένα σοβαρό ματς και νομίζω θα γίνει… ροντέο η ιστορία αμέσως μετά το Πάσχα με το ΟΑΚΑ, τα εισιτήρια, τον διαιτητή, το VAR, τα επίσημα, τους προσκεκλημένους και τον Ιβάν με τον «Τίγρη», καλό θα είναι στην ΑΕΚ να είναι πανέτοιμοι για τα πάντα.

Να αντιμετωπίσουν τα πάντα, να προλάβουν τα πάντα, να έχουν το νου τους στα πάντα. Εννοείται ότι κανείς φίλος της ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί να σπρώξουν τον ΠΑΟΚ και στον τελικό. Διότι αν γίνει αυτό και υπάρχουν οπαδοί εκατέρωθεν, τότε κλάφτα Χαράλαμπε.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η διοίκηση δεν θα έχουν δικαιολογίες ότι δεν ήξεραν, δεν γνώριζαν, δεν πρόλαβαν. Η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν αλλάζει την ιστορία και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κλαμπ. Θα είναι ακόμη ένα τρόπαιο στην συλλογή και μια καλή γεύση για το φινάλε. Αλλά δεν πρέπει να ανεχθούμε να γίνουμε… Τζανετάκοι του Ιβάν και στο Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ