Χωρίς κόσμο… ούτε στα όνειρα σας!

Χωρίς κόσμο… ούτε στα όνειρα σας!

Δεν νοείται να διεξαχθεί τελικός χωρίς οπαδούς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ – Αν δεν μπορούν ας κάτσουν σπίτια τους οι αρμόδιοι

Το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο. Για τους φιλάθλους, τους οπαδούς. Αν δεν μπορεί η Αστυνομία, η ΕΠΟ, η Σούπερ Λιγκ, φορείς και Αρχές να το προστατεύσουν και να το περιφρουρήσουν, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους. Ολόδικό τους. Ξεκάθαρα. Ο κόσμος κινείται στα όρια που του ορίζεις, μπορεί και συμπεριφέρεται σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Στην ατιμωρησία κάνει ότι του κατέβει, αντιδρά με κάθε τρόπο. Αν ξέρει ότι θα συλληφθεί και θα πάει φυλακή, θα κάτσει Παναγία. Όπως σε τόσα και τόσα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το έχουμε δει, έχουμε δει το δρόμο και κανείς δεν τολμά να τον διαβεί για να πάμε προς το φως. Το προϊόν του ποδοσφαίρου στην χώρα μας έπιασε πάτο. Και κανείς δεν κάνει τίποτε. Δεν προτείνει τίποτε, δεν προσφέρει υπηρεσία για το καλό το ποδοσφαίρου.

Ολοι κοιτούν κοντόφθαλμα για να κάνει τη δουλειά του. Και εκεί χάνουμε το παιχνίδι μια και καλή. Εκεί χάνουμε το στοίχημα. Και για αυτό κοιτάμε τους καλύτερους του ποδοσφαίρου από την τηλεόραση. Είμαστε πολύ μακριά τους.

Ο τελικός πρέπει να γίνει παρουσία κόσμου. Με 15.000 έκαστος για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, υφυπουργείο και Αστυνομία πρέπει να δεσμευτούν για την ασφάλεια του κόσμου. Και όποιος κουνηθεί, σύλληψη. Αυτή είναι η δουλειά της Αστυνομίας. Όχι να βαρά, όχι να πετά δακρυγόνα σε παιδιά και γυναίκες, σε άμαχο πληθυσμό.

Μπορεί ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης να φοβάται για επικοινωνιακό αυτογκόλ στο… παρά πέντε των εκλογών, αλλά η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ μαζί με την ΕΠΟ πρέπει να πιέσουν προς την σωστή κατεύθυνση. Και αυτή είναι να είναι ο κόσμος στις εξέδρες. Όποιος και να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο, θα είναι μεγάλο λάθος και δυσφήμηση να διεξαχθεί σε άδειες καρέκλες, μπροστά σε δημοσιογράφους και 50 επίσημους από κάθε ομάδα. Είναι ντροπή. Για όλους μας που ασχολούμαστε και ενδιαφερόμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ