Τον περσινό Βράνιες, ναι…

Τον περσινό Βράνιες, ναι…

Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει την κίνηση για τον Ογκνιέν Βράνιες αν έχει πειστεί ότι είναι αυτός που πρέπει.

Πέρυσι τον θαυμάσαμε όλοι μας. Ενα παιδί γεμάτο ενέργεια, θράσος και πνεύμα νικητή. Ακόμη και στις ανοησίες του και όσα έγιναν με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οργανισμός της ΑΕΚ κατάφερε να τον νουθετίσει, κατάφερε να τον κάνει ενεργό μέλος της ξανά, τον Νο1 παίκτη που έμπαινε για να κερδίσει.

Και στο τέλος η στέψη ως Πρωταθλήτριας τον δικαίωσε και δικαίωσε και την ΑΕΚ.

Η λύση για το περασμένο καλοκαίρι ήταν η πώληση του. Και η ΑΕΚ την επέλεξε. Πήρε τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ από την Αντερλεχτ και τον έστειλε… πακέτο.

Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν. Η ΑΕΚ θέλει έναν Βράνιες και πρώτος στόχος είναι ο ίδιος ο Βράνιες. Στην Αντερλεχτ το έχουν τελειωμένο με όσα έγιναν με το ροζ σκάνδαλο και την πληθωρική Καρλέουσα, αλλά θέλουν ένα deal που να συμφέρει.

Η Ενωση έκανε την πρώτη επαφή, όλα πάνε καλά και αν καλυφθεί το κενό για το τρέχον συμβόλαιο πάμε για επιστροφή. Και εδώ η ΑΕΚ οφείλει να διασφαλίσει ποιον Βράνιες θα υποδεχθεί ξανά στα Σπάτα. Σαφώς και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αυτά είναι είναι δεδομένα και λυμένα, διότι όποιος δεν κινείται στα όρια και τους κανόνες της ομάδας πάει προς το αεροδρόμιο λίαν συντόμως.

Και ο Βράνιες τώρα καίγεται να παίξει, να δείξει ξανά ποιος είναι, να πετύχει, να διακριθεί, να γυρίσει και στην Εθνική Βοσνίας από όπου τον… πέταξαν. Αν γυρίσει τελικά στα πόδια του και στο κεφάλι του είναι όλα. Διότι αν είναι ο περσινός Βράνιες, η ΑΕΚ θα έχει ξανά τον πιο αποτελεσματικό, μαχητικό και πιο γρήγορο αμυντικό στην Λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ