Λογικό και δίκαιο δεν είναι το αίτημα του ΠΑΟΚ;

Λογικό και δίκαιο δεν είναι το αίτημα του ΠΑΟΚ;

Ο Δικέφαλος θέλει να γίνει ο τελικός με κόσμο, αλλά αν ο Βασιλειάδης πάρει άλλη απόφαση, τότε ο ΠΑΟΚ θέλει να ζητηθεί ξανά η έδρα του αγώνα.

Το πρώτο επεισόδιο του μίνι σίριαλ της διεξαγωγής του φετινού τελικού του Κυπέλλου κύλησε (λίγο έως πολύ) όπως το περιμέναμε.

Ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και η ΕΠΟ (με τις ευλογίες της FIFA και της UEFA) συμφώνησαν ότι ο τελικός των δύο Δικεφάλων θα πρέπει να γίνει με κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Η Αστυνομία το έπαιξε… «Πόντιος Πιλάτος» και «ένιψε τας χείρας» της πετώντας το μπαλάκι στον Γιώργο Βασιλειάδη και την Πολιτεία, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να είναι αυτός που έχει προτείνει και προκρίνει την ιδέα για τελικό χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ έθεσε ζήτημα έδρας του τελικού ΑΝ (ξαναλέω και τονίζω αν…) αποφασιστεί να γίνει χωρίς κόσμο. Ο Δικέφαλος θέλει να γίνει ο τελικός με κόσμο, αλλά αν ο Βασιλειάδης πάρει άλλη απόφαση για ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, τότε ο ΠΑΟΚ θέλει να ζητηθεί ξανά η έδρα του αγώνα.

Λογικό δεν είναι αυτό;

Το ΟΑΚΑ προκρίνονταν για την πλειοψηφία των τελικών ως το ασφαλέστερο γήπεδο στην Ελλάδα. Αλλά αν είναι να γίνει ένα τέτοιο ματς χωρίς κόσμο, τότε δεν τίθεται ζήτημα ασφάλειας, αφού οι εξέδρες θα είναι (ντροπιαστικά) άδειες.

Σε αυτό το ενδεχόμενο γιατί να μη γίνει ο φετινός τελικός σε άλλο γήπεδο που θα είναι πραγματικά ουδέτερο και όχι έδρα της μίας εκ των δύο ομάδων (καθώς το ΟΑΚΑ χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια ως έδρα της ΑΕΚ);

Ο ΠΑΟΚ συμφωνούσε με την προκήρυξη για τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό μόνο εφόσον αυτό το ματς γίνει με κόσμο.

Αλλιώς τίθεται ζήτημα ανισονομίας καθώς χωρίς φιλάθλους το ματς μπορεί να γίνει σε πολλά ακόμη γήπεδα της Ελλάδας: από το Πανθεσσαλικό και το Καυτανζόγλειο μέχρι το Πανκρήτιο, το Πανπελλοπονησιακό ή ακόμη και το Καραϊσκάκη!

Αλήθεια, η ΑΕΚ γιατί έχει πρόβλημα να γίνει ο τελικός σε ένα πραγματικά ουδέτερο γήπεδο, αν είναι να μην έχει κόσμο στις κερκίδες; Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημά της για κάτι και αρνήθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ; Την απάντηση όλοι την ξέρουμε, αλλά στην Ένωση απλά δεν το παραδέχονται…

Όπως και να έχει το δεύτερο επεισόδιο του μίνι σίριαλ θα παιχθεί την προσεχή Δευτέρα (6/5), όταν θα γίνουν νέες συναντήσεις και ίσως ληφθούν οριστικές αποφάσεις.

Ωστόσο παρά την πρόθεση των πλέον αρμοδίων (ΕΠΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) να γίνει ο τελικός με κόσμο, φαίνεται ότι οδεύουμε προς έναν τελικό σε άδειες κερκίδες (με εισήγηση Βασιλειάδη), ο οποίος θα είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο… Όπως ντροπή ήταν και ο τελικό του 2016 που έγινε επίσης χωρίς κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ