Στρίψτε το, να τελειώνουμε!

Στρίψτε το, να τελειώνουμε!

Μια ευθυνόφοβη Αστυνομία που δηλώνει ικανή να καταστείλει μα όχι να προλάβει και μια ΕΠΟ που έτσι κι αλλιώς είναι ανίκανη να λύσει διαίρεση με διψήφιο διαιρέτη. Κι ένας υφυπουργός της τελευταίας στιγμής που προτιμά μα κάνει διαρροές για να μετρήσει την αποδοχή τους αντί να πάρει πρωτοβουλίες.

Αν δεν μπορούμε να διοργανώσουμε τελικό με την παρουσία οπαδών τότε, ποιος ο λόγος να κάνουμε τελικό. Να στρίψουμε το νόμισμα κι όποιος κερδίσει να του αποσταλεί η κούπα ταχυδρομικά.

Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε. Όπως τα έλεγαν για ώρα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ. Τόσος κόσμος μετακινήθηκε, πληρώθηκαν αεροπορικά εισιτήρια και κλείστηκαν δωμάτια σε ξενοδοχεία για να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του και να … αποφασιστεί ότι θα αποφασίσει ο κ. Βασιλειάδης σε πρωινή σύσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί.

Και γιατί παρακαλώ μια τόσο σημαντική απόφαση να περιμένουμε να την πάρει ο υφυπουργός λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή του τελικού; Όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει το χρυσούν ωρολόγιον. Από την ΕΠΟ λένε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι δεν ξέραμε ότι το ζευγάρι θα είναι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Μιλάμε για δούλεμα μέσα στα μούτρα μας. Τους ήταν δύσκολο να υποθέσουν ότι αυτό θα είναι το ζευγάρι μετά την κλήρωση στα ημιτελικά. Σού λέει, είναι πολύ πιθανό να έχουμε Αστέρας-Λαμία! Δεν πρόκειται λοιπόν για τίποτα πέρα από ανικανότητα και αδυναμία στη λήψη αποφάσεων. Τα πράγματα έκανε χειρότερα η λογική επιθυμία της ΟΥΕΦΑ να γίνει ο τελικός με κόσμο στην εξέδρα.

Επιθυμία που εκδηλώθηκε μετά από τις διαρροές ότι ο κ. Βασιλειάδης σκέφτοταν να κάνει τελικό χωρίς κόσμο, γελοιοποιώντας ακόμα περισσότερο ένα θεσμό γελοιοποιημένο από όσα έχουν γίνει στους δυο προηγούμενους τελικούς. Μια ευθυνόφοβη Αστυνομία που δηλώνει ικανή να καταστείλει μα όχι να προλάβει και μια ΕΠΟ που έτσι κι αλλιώς είναι ανίκανη να λύσει διαίρεση με διψήφιο διαιρέτη.

Κι ένας υφυπουργός της τελευταίας στιγμής που προτιμά μα κάνει διαρροές για να μετρήσει την αποδοχή τους αντί να πάρει πρωτοβουλίες. Δικός του συνομιλητής είναι ο κ. Χούμπελ, ας αναλάβει να του εξηγήσει γιατί η Πολιτεία δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Τι να του πει όμως και ποιος να τον πιστέψει.

Εδώ κι ένα μήνα υποτίθεται πως συμφωνήθηκε τελικά να γίνει η αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο. Εδώ κι ένα μήνα δεν καταθέτει στην σχετική τροπολογία στην Βουλή. Τελειώνουν τα πρωταθλήματα και προκήρυξη δεν υπάρχει.

Κι όσο δεν υπάρχει τόσο πληθαίνουν οι φωνές που λένε τώρα δεν προλαβαίνουμε , ας την αφήσουμε την αναδιάρθρωση για του χρόνου. Με αυτή της ΕΠΟ και κυρίως αυτή την πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού οδηγούμαστε στην αναπόφευκτη ξεφτίλα του κυπέλλου.

Κι έχουμε και την ανεκδιήγητη υπουργό προστασίας του Πολίτη να λέει ότι τα επεισόδια στον τελικό είναι πολύ πιθανό να προκληθούν ως προβοκάτσια από οπαδούς άλλων ομάδων. Προφανώς όσοι σφαζόντουσαν στην πεζογέφυρα του Βόλου ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που φορούσαν μαυρόασπρα και κιτρινόμαυρα. Μωραίνει Κύριος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ